Originally Posted by
şef
bırak kendileri yapsınlar. çok ideal düşünüyorsun, ev alacaksan da evin tapusu senin üstünde kalsın. şimdiki gençler sıkıntıya gelemiyor, ayrılık durumunda evin yarısı gidebilir. ev almak yerine kirasını karşılamak daha mantıklı olur.
Ben olabiliyorsa böyle bir güzellik yapılabilir diyorum. Tapu vs tabii ki vermem, buna güvenmemesi için önceden de bir imada bulunmam.
Şu an büyük oğlum lgs ye hazırlanıyor, yeri geliyor bire bir bir şeyler anlatıyorum. Çalışma programını takip ediyorum, beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz. Verebileceğim en büyük hediye, bırakabileceğim en büyük miras bunlar bence...kurumsal hayata erken veda etmemin en büyük motivasyonlarından biriydi bu...çocuklarla, daha yakından ilgilenebilmek, özellikle eğitimleri ile daha yakından ilgilenebilmek.
Bu arada 3,5 yıl oldu vedam...işten ayrıldım, hemen sonra annemde romatizmal bir hastalık baş gösterdi. Aylarca çocuk bakar gibi ilgilendim, iş hayatım devam etseydi bu şekilde ilgilenemezdim.
Büyük çocuğa sabah sordum, nasıl gidiyor, memnun musun benden dedim...3 yıldır çok iyi dedi...işten ayrıldıktan sonra ilişkimiz düzelmiş yani...ayrılma öncesi daha agresiftim, ister istemez eve çocuklara yansıtıyordum stresi...şimdi küçük çocukla ilgilenişimi görüyor, büyük çocuk “baba, kardeşimle bir haftada ilgilendiğin kadar benimle bir dönemde ancak o kadar ilgilenirdin†dedi.
Neyse, geriye dönüp baktığımda, pek çok açıdan çok iyi bir karar olmuş diyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri