Originally Posted by
hkm
Farkettiniz mi bilmem ama o isabel denen spek kadýn günlük trade etmeyin diyor trade iþinden korkuyor,kendilerinden baþkasý günlük kaðýda yön vermesin nasiplenmesin diyor,o yüzden fenerlee arkadaþýn yazdýklarý ilgimi çekti.Bu arkadaþ gibi günlük trade yapan arkadaþlar bir kaðýda dadanýrsa spek de günlük trade den týrsar kaðýt gitmesi gereken yere daha kolay gider.Bir de ,bir eleþtirim var,burasý bir forum kimseye yasak uygulanamaz ,küfür yok siyaset yok,geri kalan her görüþ yazýlabilmelidir,sn fenerlee arkadaþ iþlemlerini buraya yazsa,baþarýsýný devam ettirebilecek mi görsek bize de taktiði konusunda fikir verir,bedava bilgi paylaþaný forumda yazma diye uyarmak yanlýþtýr.Son yapýlan eleþtiriden sonra yazmýyor ,bence yazmalý.
Daha onceký mesajýmýn býrýnde yazdýgým gýbý al sat yaptýgým hýsse sureklý yatay sevýyede gýdecek olan hýsse olmasý gerekýyor bunlar ostým nthol zoren gýbý hýsseler. beným uyguladýghým sýstem cok karýsýk bu yuzden deneme yaparak ogrenýlebýlýr.
Bu yuzden ben ufaktan basladým ýsý tam yoluna koyunca iþlemlerýmý cogalttým.
ilk bata ostýmle 2000 lotla basladým daha sonra 10000 ve 20000 lota cýkardým.
Bugun yarým gun olmasý nednýyle ve ayrýca gunduz vardýyasýnda oldugum ýcýn hýc ýslem yapmadým.
nasýl sýstemle calýstýgýmý anlatmaya calýsayým uzun belký olabýlýr.
ben trade ýsýný sureklý elýmde tuttugum hýsselerle yapýyorum ve deðiþ tokus sýstemýný uyguluyorum.
degýs tokus sýstemý aynen soyle oluyor.
Mesdala elýmde Ostým Kront ve dýyelýmký jants egeen var.
elýmde kesýnlýkle 20býn lot ostým olur genelde.
Þýmdý gune yaný seansa baslýyoruz ostým dýyelýmký 2.18 kapattý gýdýyorum dýskette 20.000 lot 2.16 ya alýs yazýyorum.Fazlalýktan yaný
Elýmdeký ostýmlerýde dýsket acýlýs fýatýna ve kademedeký alýs ve satýs sayýsýna gore satýsa koyuyorum
Simdi dýskette ostým 2.17 2.18 ve dengelý acýlýs yaptý be gýdýyorum elýmdeký ostýmlerý 2.18 e satýsa koyuyorum ayrýca acýktan 2.16 da alýsým var.
Burda basýma gelebýlecek 2 seneryo mevcut.Ya mallarým gýtmeden 2.16 gelecek yada 2.16 gelmeden 2.18 ler gýdecek.
1. seneryo
2.16 lar geldý ýse zaten 2.18 de beným satýsým var ve on sýralarda gýderseler 400 lýra cepte.
1. senaryonun gerceklesmesý yaný 2.18 den gitmesi imkansýz gibiyse bu gelen fazlalýklarý 2.17 den satýsa koyarým ozaman 200 lýra cepte
......................
2. senaryo 2.18 ler gýderse 2.16 dan alýsým var on sýralarda gelýrse 400 lýra cepte gelmezse her turlu 2.17 den alýrým 200 lýra cepte.
............................................
2.17 2.18 arasýnda 2 defa bu ýslemý rahat yaparým 400 lýra burda garanti
....................................
mesajlarýmý parca parca yazacam uzun olup sýkýcý olmasýn dýye
Son düzenleme : fenerLEE; 19-07-2021 saat: 21:39.
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Yer Ýmleri