30 TL borsaya giren 1 yýlýný doldurmadan Penta 317,50 TL
%32,21 Gözde ortak.
Defter deðeri nasýl yükselir en iyi MURO bilir.
Gözde deki %14.6 MAKTK hisselerini MURO satmýþtý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
30 TL borsaya giren 1 yýlýný doldurmadan Penta 317,50 TL
%32,21 Gözde ortak.
Defter deðeri nasýl yükselir en iyi MURO bilir.
Gözde deki %14.6 MAKTK hisselerini MURO satmýþtý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Abi pentayý tamamen çýkartýn veya adil fiyatlama yapýn defter deðeri en az yine 20 25 tl arasýnda oluyor zaten hissenin.
Yönetim Kurulumuzun 01.03.2022 tarihli kararý ile Þirketimizin %100 oranýnda hissedarý olduðu, tescilli sermayesi 12.000.000 TL olan, "Gözde Tech Ventures Teknoloji Yatýrýmlarý A.Þ." (Gözde Tech Ventures) unvanlý yeni bir þirket kurulmasýna karar verilmiþtir. Gözde Tech Ventures, son yýllarda global alanda büyük ivme kazanan inovasyon, dijital ve teknoloji alanlarýnda yatýrým fýrsatlarýný deðerlendirerek yurtiçi veya yurtdýþýnda kurulu erken büyüme aþamasýndaki teknoloji tabanlý giriþimlere yatýrým yaparak ve çýkýþ yapýlabilir noktaya gelen giriþimlerden çýkýþ yaparak kar elde etmeyi hedeflemektedir. Gözde Tech Ventures kuruluþuna iliþkin yasal baþvurular ve diðer geliþmeler SPK mevzuatýna uygun olarak kamuoyu ile paylaþýlacaktýr. Saygýlarýmýzla, Gözde Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
Ederinin çok altýnda kaldý. Ben bunu yaklaþýk 3yýldýr tutuyorum. Yalnýzca sok marketler deðerine ulaþsa yeter.
9,25 altýnda 1 saat kalmadýðý sürece silkeleye silkeleye yürütür bir þekilde ytd
Yer Ýmleri