Borsada kar etmekte artýk fayda etmiyor kumar olmuþ diyorlardý dogruymuþ
Borsada kar etmekte artýk fayda etmiyor kumar olmuþ diyorlardý dogruymuþ
Bilançoya ödenmiþ sermayesinin 20 katýna yakýn kar yazdý, hala hisseyi 9,5 TL nin altýnda nasýl tutarým diye çaba sarf ediyor, enteresan bir spekülatör karakteri..![]()
Yýldýz Holding þirketlerinden Gözde Giriþim altýnda yeni bir teknoloji yatýrým þirketi kuruldu - Basýn Açýklamasý
Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Yýldýz Holding þirketlerinden Gözde Giriþim, 1 Mart'ta yaptýðý yönetim kurulunda aldýðý karar neticesinde yeni bir teknoloji yatýrým þirketi kurdu. Yeni þirketin adý Gözde Tech Ventures Teknoloji A.Þ. oldu. Yönetim kurulu baþkanlýðýný Yahya Ülker'in üstleneceði yeni þirketin vizyonu, teknoloji alanýndaki geliþmelere paralel olarak dünyada büyük bir dönüþüm gösteren yeni iþ metotlarýný ve fýrsatlarýný deðerlendirmek, bu alanda öncülük görevini üstlenen yurt içi ve yurt dýþýndaki giriþimlere yönelik yatýrým fýrsatlarýný deðerlendirmek olacak. Gözde Tech Ventures, aðýrlýklý olarak SaaS (Software as a Service - hizmet olarak yazýlým), oyun, finans teknolojileri, blokzincir, yapay zeka, mobilite, eðitim teknolojileri, pazarlama teknolojileri ve e-ticaret sektörlerine odaklanacak.
Gözde Tech Ventures, iki yýl içinde 20 milyon ABD dolarý yatýrým büyüklüðüne ulaþarak ilk etapta yaklaþýk 10 giriþime yatýrým yapmayý planlayan þirket, uzun vadede Gözde Giriþim'in toplam aktif büyüklüðünün yüzde 10'una kadar ulaþmayý ve sektörün önemli giriþim sermayesi oyuncularýndan biri olmayý hedefliyor.
Gözde Tech Ventures Yönetim Kurulu Baþkaný Yahya Ülker, þirketin kuruluþuyla ilgili þu açýklamayý yaptý: "Yeni kurduðumuz þirketimizin esas amacý sermayeye ihtiyaç duyan yeni giriþimleri destekleyerek onlarla birlikte büyümek, ülkemizde ve dünya çapýnda bu konuda öncülük yapan giriþimleri desteklemek, Yýldýz Holding'in giriþim sermayesi alanýndaki bilgi ve tecrübesini bu yeni giriþimlerin hizmetine sunmak ve onlarý globale taþýmaktýr."
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Kar payý dagitmali.
Ortada nakit para yok ki sadece fiktif kar üretmiþ.
Bu bilançoya, F K ya çok dayanamaz.
Her ortamda , sohbette adý geçiyor artýk. Her
düþüþ alým sebebidir kanýmca.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri