2. Defa denedi kýramadý direnci borsa düþüþü ve hisse ye satiþ geldi ilk 20 dk da panik alýs satýslarý olur herzaman bugun o direnc kýrýlmalý haftalýk kapanýs güzel olsun
Ytd
2. Defa denedi kýramadý direnci borsa düþüþü ve hisse ye satiþ geldi ilk 20 dk da panik alýs satýslarý olur herzaman bugun o direnc kýrýlmalý haftalýk kapanýs güzel olsun
Ytd
Spek efendi hisseyi cok sýkýþtýrýyor. Yönu Spek belirler
Ytd.
Spek efendi yukselen kanalýn altýnda tutarak teknýkcý ve stoplas koyanlarýn malýna mý gözdikti
Ytd.
Gözde elindeki derby maktk ve Türkiye finasta payýný satýp yýldýz grup un kervt sok ve bizim marketlerin hissesini alabilir zaten sok ta payý mevcut olasý sok satýsýnda gozde nin payý %45lere cýkar bunun olmasý ný beklýyorum kervýt veya bizim satýsý da iþtiraklerin farklý sektörlerden olmasý da olumlu olacaktýr
Ytd.
Yýldýz grup ülker e önem gýdayý sattý. Ana falýyet alanýna döneceðini belirten holding elinde olan þirketler sok kervt ve bizim þirketleri mevcut bunlarýn birininin gözde giriþim e satýlabýlme ihtimali yüksek. Gözde de patronlarýn aile þirketleri olan ün ve kökler in gözde de hisse si var. gözdenin %45 i patronlarýn þahsi serveti olmasý olasý borsa da iþlem görmesi satýsýn PD dd yakýn fiyattan olacaktýr. Önem in satýsý ülker yatýrýmcýsý iyi karsýlamadý. Önem o fiyat edermi sorusu heryerde konýsuluyor
Gözde nin kredi yapýlandýrmasýnda holding e borcu kalmadý.
Ytd.
Ozellýkle sok un magaza sayýsý yeterli seviyelere ulastý bu sene ilk defa temettu verdi. Her yýl artarak devam edecektir. Önümüzde yýllarda bim gýbý olacakatýr buda gozdenin altýn madeni diyebiliriz
Ytd.
Bu sabah artirdim..bu ceyrekte gercekten en azindan defter degerine yakinsama hazirligi baslamisa benziyor..hayirlisi..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teknik olarak simple MAV100d yani 5.999, 6 uzerinde hareket hizlanabilir..mav200d yani 6.62 ye kadar pek bir direnc yok gibi duruyor..yeter ki patron dugmeye bassin..pozitif momentum var..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri