Yeni arzum yeni kervan gýda gelmiþ global ile bank of almýþ yarýn bunlar satar küçük yatýrýmcýnýn eline verir giderler sonrada arzum gibi kervan gýda gibi aylarca geri çekildiði noktada kalýr halka arz iþi oldu aldatmaca bilanço yok kar yok ederi 17 tl oluyor borsada 32 tl bu iþin sonu kötü bir yerde taþar bu balon
1 milyon lot alým ile tavan oluyor hisse ama gördüðü iþlem 16 milyon bunu biri açýklamalý al iþte açýða satýþ yine
bu küçük yatýrýmcý iþi deðil 28 lot ile bu olmaz en az 10 milyon lot kurumlar tarafýndan açýk satýþ olmuþ
Demek 1 milyon lot ile de taban olacak tersini düþünürsen
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Açýða satýþ bist 30 hisselerinde olabiliyor sanýyorum.
Neyseki yarýn tatil, kusamayacak. Ptesý artýk ne kusarsa..
bu þirket býr arzum deðil bunu unutmayýn..!!
Arzumda çok ikazlarýmýz oldu.. Dinleyen dinledi dinlemeyen halen daha beklýyor..
Buradaki patron satýþýnda parayý alýp gideceðiz demediler. Yeni yatýrýmlar için kullanýlacak.. Ben en kotu dnýsý gýbý býr fýyatlama beklýyorum ama býr ay ama ýký ay içinde olur bilemem.. Þirketin karlýlýðýný ýyý takýp edin..
Þirketin kasasýna 182 milyon TL net para gýrýsý oldu..
Arzdan önceki þirketle þuanký þirket deðeri çok farklý..
11.3 milyon senet sayýsý kontrol edilebilir bir sayý..
Esen Çok daha daðýnýk tý ama geldýðý fiyatlar ortada..
Sabýrlý olup yatýrým gözüyle bakanlar hýcte fena bir þirkete ortak olmadýlar.. Son arzlar içinde bence en iyilerden býrý..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dün akþam bugünün tavanýndan satýþ emrimi verip 28 lotumu yeni sahibine teslim ettim. Yeni Arzum, yeni Kervan yazmýþsýnýz ama bu hisselerin ikisi de halka arzýna katýlanlara yüksek oranlý karlar býraktý. Þu anda da tavanlarýn bozulduðu gün alým yapanlar hariç neredeyse herkes kar taþýyor. Iþýk Plastik ise bugünkü hengameye raðmen TL bazlý zirvesinde ve tavan. Tahta yapýcý belki 100 liraya götürecek. Ýlaveten açýða satýþ ekranýný yapýþtýrýrsanýz biz de kaynaðýný görmüþ oluruz.
siz yatýrýmcý oldugunuza eminmisiniz. dünyadan bir habersiniz .çarþamba akþamý spk bu tahtada açýga satýþ kredili alýþ emir düzeltme ve iptal etme yasaklandý..demekki aldýgýn firma hakkýnda kap a haber gelsebile bunu okuma ihtiyacý duymuyor ve burada yalan yanlýþ insanlara bilgi veriyorsun...bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuþsun acemi ve bilmeyen insanlara zarar veriyorsun...saygýlar
Burada herhangi bir ek satýþ yapýlmadý diðer arzlardan farklý olarak..!!!
Ayrýca þuan tavanda bekleyen butun alýcýlar mal almak için beklýyor.. Fake olma ihtimali sýfýr..!!!
Ne olur kaç tl olur kimse býlemez belký ptesý taban olur ama ben bu þirket hakkýnda olumlu düþünüyorum ...!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri