Sn. Cinalý, bu en son çýkan torba yasa ile ilgili sadece bir tane web sitesi kozallarin önü açýldý,artýk satýlabilir diye haber yaptý. Torba yasaya bakabildiniz mi?
Sn. Cinalý, bu en son çýkan torba yasa ile ilgili sadece bir tane web sitesi kozallarin önü açýldý,artýk satýlabilir diye haber yaptý. Torba yasaya bakabildiniz mi?
Sn.hakan
Resmi gazetede henüz yayýnlanmadý cumartesi yayýnlanýr herhalde süre zaten bu ay sonunda bitiyor.
Evet sadece 1 sitede yorumlanarak yayýnlandý
Birde tacirler yatýrým Yönetim kurulu danýþmaný Mehmet Taþçýoðlunun yutup kanalýndaki vidosunda var yorum.
Anladým Cinali Hocam, o zaman resmi gazetede yayýnlanmýþ olan metne göre belli olacak, deðil mi?
Bir de þirkete sorulduðunda akýn ipek ve diðer kaçaklar ile ilgili davalarýn uzadýðý için genel kurul toplanmayacak gibi bir bilgi veriyorlar. Bu doðru mu, normalde genel kurul toplanmaya yetecek çoðunluk oluþmuyor mu acaba?
Þimdiden çok teþekkür ederim.
Akýn ipek ve ailesi koza Ýpek holdingde yüzde 50 az uzerinde olduðundan sanýrým sýkýntý oradan kaynaklanýyor.
Ama son meclisten geçen kanun ile bir deðiþik uygulama gelecek ise sorun çözülür.
Yoksa Akýn Ýpek ailesi 2020/20 dosya duruþmasý
Bir yýl sonra oldugundan bunun hukuki sonucu beklenecek ise iþimiz Nasrettin hocanýn borcunu ödemesi için anlatýlan fýkraya benzer.
Bakalým bu yeni yasaya ait TMSF.ne yapacak
Durum budur.
Yt.tv.degildir
Anladým hocam, çok teþekkür ederim.
Bu web sitesinde yayýnlanan yazýya hiç guvenmiyorum ama tacirler yatýrým müdürünün aðzýndan duyunca biraz umutlandim açýkçasý.Ýnsallah doðrudur haber.
31.3 bilancosundaki dovis pizisyonu bile oldukca iyi.buda 30/6 bilancosuna katki yapacaktir diyebdusunuyorum ki bu
Yer Ýmleri