Ýlk 5 tekiler sermaye BOA Likidite þeklinde güçlenerek gidiyor. Vede aynen öyle gidecek gibi. BOA kozal ýn baþýna konmuþ talih kuþu gibi. Aslýnda tam terside geçerli.. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Þimdi burada Boa meryll lynch in sermayesi Amerikayamý ait. Öyle ise yönetim kurulu baþkaný ve müdürü niye Türk ler? Ayrýca burada hangi tür müþterilerin pörtfeyleri yönetiliyor? Yani Boa da meryll lynch de tam olarak kim bunlar? Borsacýlarýn borsacýsýmý?Ezbere konuþmayalým bilelim deðilmi?
Tam benim havam. Yeterki hareket bereket olsun.. Bence hissenin durumuna göre tuttuklarýný götürüyorlar. Ýpek kozaa nýn da bu þekilde eþlik etmesi daha güzel. Düþüncem sýrayla kaldýracaklar, taþýyýcaklar. Kapanýþa doðruda kozal ý hafiften kaldýracaklar. YTD.
Ey yavrum yazarken 1 TL atmýþ heyyt koçum be olay bu iste.![]()
Gördüðüm kadarýyla alýþ satýþý yakalýyor. Ben 148 e razýydým ama 150 üzerinede atmaya iþtahlý gibi bu gidiþle.
burasý spek dolmuþ diye yazan bunun altýný doldursun isterdim....80 de yazan 150 gelen hissede yazýyorsa bunun neresi spek anlamadým..al diyen yok sat diyen yok...her birey kendinden sorumlu...neyse...artýk son yazým...dilerim tüm koza grupçularý istediði beklediði hedeflerde buluþurlar..hepinize bol ve bereketli kazançlar...dürüstçe ipek aldým koza aldým kozal aldým demek suç oldu...kalýn saðlýcakla.
Yer Ýmleri