Bu hareketin sebebi araþtýrdým okudum
En makul sebep
Etkiye tepkiymis
Nispet yapar gibi
Maliyenin baþýna Halkbank genel müdürü nasýl getririrsin sen vay efendim diyen yabancý satýþa geçmiþ borsada
Okuduðum en makul yorum buydu
Bu hareketin sebebi araþtýrdým okudum
En makul sebep
Etkiye tepkiymis
Nispet yapar gibi
Maliyenin baþýna Halkbank genel müdürü nasýl getririrsin sen vay efendim diyen yabancý satýþa geçmiþ borsada
Okuduðum en makul yorum buydu
Son düzenleme : Moruk; 22-03-2021 saat: 21:28.
Buda coþtu .. 117 vefat
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
NTV’de programa katýlan Merve Þebnem Oruç : Dün geceki dolar kurundaki hareketin arkasýnda iki Türk özel bankanýn olduðunu ekonomist arkadaþlarýmdan öðrendim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben Naci Agbal in tek faiz sebebiyle gittiðini düþünmüyorum. Faizin yanýnda özellikle kredi musluðunu kýsmasý bu nakte ihtiyaç duyanlarýn özel banka insiyatifine býrakýlmasý sebebiyle yandaþ medyada baya eleþtiriler aldý. Ben sürekli denerim kolay kredi veriyor mu diye. Denizbank %30 brüt maliyet ile veriyor. Ziraat halk vakýf kuruþ vermiyor. Ben online den deniyorum. Öncesinde kaðýt kürek belgesiz veren banka hiç bir þekilde vermedi.
Cüneyt saðmanin bugün buz gibiydi. Tacirlerdeki de zararda olduðunu söyledi. Diðer bur beyefendi vardý ismi aklýma gelmedi. Mal mal bakýyorum diyordu. Sabah %5 zararla kaçtýðýný söyledi.
günlük ne kadar satýþ yediðini öðrenebileceðimiz bir yer var mý?
Abdurrahman Yýldýrým faizi indiren gitti, faizi yükselten de gitti. Piyasa neye bakacak diyor.
Yer Ýmleri