Reform deðil, "iyi niyet" takvimi bu !!!!SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reform deðil, "iyi niyet" takvimi bu !!!!SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Salako’nun hünerleri aman aman
Þaþýrttý köylüleri
Kabadayý Salako
Hemde çifte yürekli vay vay
Geliyor Salako, Eyvah
Aman Salako, Yaman Salako
Salako’nun þaný þöhreti aman aman
Sardý tüm memleketi,
..................
.......
....
.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Kanal Ýst. en geniþ yeri kaç metre idi ??
Bu gemi 400 mt imiþ..
https://tr.sputniknews.com/yasam/202...karaya-oturdu/
Yer Ýmleri