Merkez bankasý baþkaný : Pazar günü TBB yönetimi ile gerçekleþtirdiðimiz toplantýya bugün, TBB yönetiminde olmayan ve TKBB'deki bankalarýn yöneticileri ile geniþleterek devam ettik.
Deðerli katýlýmcýlarýn görüþleri ýþýðýnda çok verimli bir toplantý oldu. Paydaþlarýmýza destekleri için teþekkür ederim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Manifestoda IBAN vermemisler mi?
yapýlmasý düþünülen kanal üzerine düþünceler
1- laik kesimle inatlaþmak uðruna yapýlmak istenmektedir.
2- iddia edilenin aksine karadenizden / marmaradan gelen gemileri oradan geçmeye mecbur edemez kimse. ( LOZAN ANTLAÞMASININ GEREÐÝ )..DOLAYISI ÝLE GELÝR MELÝR ELDE EDEMEZ ÜLKE ,OLSA OLSA BELA ELDE EDER..
3-BU garabet sadece bir kaça arsa / tarla spekülatörünü dahada zenginletmeye yarayacaktýr.
4-görünen o ki o bölgede önemli miktar arazi kapatan katar lýlar bu sayede kendilerine adeta baðýmsýz bir bölge yaratacaklardýr.
TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ ÝÇÝnde bir tür BAÐIMSIZ BÖLGE ..
5- OLUÞTURULACAK ÇEVRE FELAKETÝ ÝSE yüzyýllar boyunca zarar vermeye devam edecektir..
BENDEN BU KADAR ..SÝZLERDE DÜÞÜNCELERÝNÝZÝ YAZIN..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Akp myk :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kapanma yaklaþýyor ..
![]()
Yer Ýmleri