Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bakan Karaismailoðlu: Kanal Ýstanbul'un yapým çalýþmalarýnýn baþlamasýna çok kýsa zaman kaldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk bakaný : Mutasyonun Türkiye'deki oraný þu anda yüzde 75'lere ulaþtý."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : Teravih namazlarý yasak olmayacak ama özellikle bu noktada hassasiyet gösterilerek tedbirler alýnarak kýlmaya devam edilecek.
Saðlýk Bakaný : (Akp kongresi ile ilgili soruya ) ''Bu konuyu gündemde tutmanýn kimseye faydasýnýn olmadýðý kanaatindeyim. Bugüne kadar Bilim Kurulu üyelerimiz dahil olmak üzere kapalý ortamlarda virüsün bulaþtýðýný biliyoruz. Bu bilgilendirme de bir deðiþiklik söz konusu deðil dolayýsýyla herkesin bu mücadelede üzerine düþen sorumluluðun gereðini yapmasý gerektiði kanaatindeyim. Burada bir ayrýcalýk çýkarma hikayesini oluþturmanýn doðru olmaz.
PPK üyesi Ömer Duman görevden alýndý
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Baþkanýn yeni moda öküzün önde olaný olmak.
Arkada ve ortada gideni görevden alýyorlar.
Yer Ýmleri