Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, direk kýrmýzý kart gören Galatasaraylý futbolcu Mustafa Muhammed'e 1 maç men cezasý verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri Bakanlýðý'ndan 81 il valiliðine 'Haftalýk Tematik Denetimler' konulu genelge: Genelgeye göre, Kovid-19 tedbirleri kapsamýnda yarýn ülke genelinde restoran, lokanta, kafeterya gibi mekanlar ile umuma açýk yerler denetlenecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : Ýstanbul’da saðlýk yöneticilerimizle bir araya gelerek salgýnýn seyrini deðerlendirdik. Polikliniklerimizde hasta artýþý olduðu görülüyor. Ýstanbul normalleþmenin örnek þehri olmalý. Bunu baþaracak kararlýlýktayýz.
Þimdi gördüm, ahali ev gezmesinden dönüyordu, sitsen geçmez bu salgýn, ulan bir evinize oturun beee...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aðýr hasta sayýsý gözle görülür þekilde artýyor
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri