Saðlýk Bakaný : Vaka sayýsýnýn yüksek olduðu illerde tam kapanma düþünmüyoruz lakin bazý bölgelerde özellikle Doðu Karadeniz bölgesinde Samsun ve ordu ‘da mutasyon artýþý çok fazla buna önlemler alýnacak tedbirler çok daha önemli
Saðlýk Bakaný : Vaka sayýsýnýn yüksek olduðu illerde tam kapanma düþünmüyoruz lakin bazý bölgelerde özellikle Doðu Karadeniz bölgesinde Samsun ve ordu ‘da mutasyon artýþý çok fazla buna önlemler alýnacak tedbirler çok daha önemli
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný : Biontech aþýsi 800 bin olarak 10 gün içerisinde gelecek , Mart sonuna kadar 4.5 milyon doz gelecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : 65 yaþ üzerinde aþýlama yüzdesine bakýlarak 2. Doz aþýlardan 2 hafta geçtikten sonra il bazlý esnetilebilir
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Haydaaaa...öpecem boyle isi...
Þimdi çin aþisi olmaktan vazgecip biontech'i mi beklesek acaba...
Ihtiyarlara cin mali, genclere n
biontech mi yapilacak...dogru durust bilgi verin yahu....SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
ustbond 10y %1.4940
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Dolar/TL 7.3324
Dolar/TL > 7.41
Yer Ýmleri