ben hep diyorumki:
bu þeriat özlemcilerini çok deði mesela 2 ay afganistana .suuda falan býrakalým..doya doya yaþasýnlar þeriat özlemlerini..
hatta iban yollasýnlar yardým edelim
ben hep diyorumki:
bu þeriat özlemcilerini çok deði mesela 2 ay afganistana .suuda falan býrakalým..doya doya yaþasýnlar þeriat özlemlerini..
hatta iban yollasýnlar yardým edelim
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
1975 yýlýnda ABD'DE Amerikan bursuyla eðitim gören üç Afganli.
Saðdaki ABD nin Afganistan özel temsilcisi
Ortadaki bu günkü Taliban lideri,
Soldaki ülkeyi terkeden Afganistan Cumhurbaþkaný.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Mühendislik hep ayný,
"elimin altýnda hepsi bulunacak"
duruma göre hareket ederimm,
öylede yapýyorlarr,
3.dünya devletlerini bitirdiler.
Yakýn bir zamanda geliþmiþ ülkelerle geliþmemiþ ülkeler kalacak.
"Diðerleri" otokontrolü saðlayacak, öylede oluyor ...
Her türlü içine sçtýlar dünyanýnn, yazýkk ...
Erdoðan, 18 Aðustos Çarþamba akþamý saat 21:00'de Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayýnýnda Gündem Özel programýnda sorularý yanýtlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çok iyi tespit. Kolay yöneteceðiz diye ABD,AB bloðu ve Rusya Bloðu da 3. dünya ülkelerinin baþýna diktatörleri musallat ettiler, oralardaki tüm kurumlar çökertildi. Arada sözde demokrasi getireceðiz diye bazýlarýna operasyon yapsalar da bunlarýn iþine her zaman otokratlar gelir. Birini deðiþtirip diðerini koyarlar baþa. Yeri geldiðinde þeriatçý ile de anlaþýrlar, faþistle de, yahudi dincisiyle de anlaþýrlar...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri