Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
TCMB Baþkaný Þahap Kavcýoðlu'nun bugün 16.00'da banka genel müdürleriyle görüþecek
TCMB baþkaný : Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý, Kanun’la belirlenmiþ görev ve yetkiler çerçevesinde enflasyonda kalýcý düþüþü saðlama temel hedefi doðrultusunda para politikasý araçlarýný etkin bir þekilde kullanmaya devam edecektir.
Enflasyondaki gerileme, ülke risk primlerindeki düþüþ ve finansman maliyetlerindeki kalýcý iyileþme yoluyla makroekonomik istikrarý olumlu etkilerken, yatýrým, üretim, ihracat ve istihdamý arttýrýcý sürdürülebilir büyüme için de gerekli koþullarýn oluþmasýna katký saðlayacaktýr.
Bu baðlamda Para Politikasý Kurulu toplantýlarý, daha önce kamuoyuna ilan edilen takvime uygun þekilde yapýlacak olup uygulanacak politikalarda þeffaflýk ve öngörülebilirlik ilkeleri doðrultusunda tüm paydaþlar ile iletiþim kanallarý etkin bir þekilde kullanýlacaktýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB/Kavcýoðlu: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý Baþkaný olarak görevimize baþladýk. Rabbim, ülkemize ve aziz milletimize güzel hizmetlerde bulunmayý nasip eylesin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Merkez bankasý baþkaný : PPK toplantýlarý daha önce belirlenen takvimde yapýlacak
Yer Ýmleri