Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bu kriz bir güven krizi. Albayrak sonrasý yapýlan deðiþimle yeniden güven oluþturulamamýþsa da bazý sözler verilmiþti. Ve piyasa bu sözlere güvenerek yeni MB yönetimine ve ekonomi yönetimine zaman tanýmýþtý.
Ancak, Cuma günü son darbeyi vuran MB baþkaný deðiþimi kararý dýþýnda, o gün verilen Gezi parký kararý , ülkede mülkiyet haklarýnýn bir kararname ile kaybedilebileceðini, meclisin çoðunluðu ile alýnmýþ uluslararasý anlaþmalardan tek bir kiþinin imzasý ile çýkýlabileceði, ülke kaynaklarýnýn fizibilite sýnavýndan geçememiþ bir projeye garanti olarak verilmesi kararlarý da var.
Öte yandan 1-2 hafta öncesinde TVF nin baþýna yapýlan liyakat dýþý atama, TUÝK baþkanýnýn deðiþimi gibi sýralý bir çok olay ve uygulama da güven krizini getiren diðer olaylar.
Bu sefer ki yaþadýklarýmýz bu bakýþ açýsýyla kolay durulacaða benzemiyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Artýk ok yaydan çýktý.
AKP denen karanlýk parti, seçimini yobazlardan yana yaptý.
Ýçindeki merkez saðdakiler, seçimlerini yapabilir.
Ya karanlýk Türkiye, ya aydýnlýk Türkiye.
Yedire yedire aselsani’da taban yaptýlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ne bir dost ne bir sevgili.
dünyada uzak bir deli.
beni sarar melankoli.
hafif bir sýzý isterim.
aðrýlar sancýlar gelir.
yanýma düþer kollarýn.
görünmez olur yollarýn.
bütün hisseler taban.
insan ne alacaðýný þaþýrýyor.
ya þundadýr ya bunda. ayvacýnýn kolunda.![]()
En azýndan bu hissede deðil diðerinde olsaydýk iyiydi falan diyemeyiz. Hemen hepsi taban oldu.
Son dönemde borsadaki yatýrýmcý sayýsý 2 milyonu geçti deniyordu. Dolaylý olarak fonlar vasýtasýyla hisse yatýrýmcýsý olanlarý da eklersek sanýrým sayý daha da artar. Tüm bu yatýrýmcý grubu sanýrým benzer þeyi hissediyordur.
Yer Ýmleri