BUNU sorabiliyor..bu adam bakan.. maksat tribünlere oynamak
BUNU sorabiliyor..bu adam bakan.. maksat tribünlere oynamak
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ahalinin % 90'ný raký içmez, araç muayene ve elekterek ücretlerinin fahisligini bu millete s..sen anlatamazsýn.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan: "2002'den bu yana ülkemizde adaleti hakim kýlmak, insan haklarý ve demokrasi standartlarýný yükseltmek için reform irademizi daima canlý tuttuk."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Türkiye'nin adalet ve kalkýnma baþarýsýnýn sýrrý, devletin milletle beraber yol yürümesi, yol boyunca da kendini sürekli olarak yenileyebilmesidir."
Erdoðan: "Adalet sisteminin iþleyiþini güçlendirmek, yargýya ve kararlarýna güveni en üst düzeye çýkarmak, önümüzdeki dönemde de önceliðimiz olacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] on numara beþ yýldýzRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri