Bugün iyi morardýk.
Hadi bir soru sorayým, kim bilecek bakayým?
Kadýn dernekleri neden mor rengini kullanýyor?
Bugün iyi morardýk.
Hadi bir soru sorayým, kim bilecek bakayým?
Kadýn dernekleri neden mor rengini kullanýyor?
Son durum :
117 vefat ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
NTV’de programa katýlan Merve Þebnem Oruç : Dün geceki dolar kurundaki hareketin arkasýnda iki Türk özel bankanýn olduðunu ekonomist arkadaþlarýmdan öðrendim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
viop ne alemde.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Daha kongre var....
adam belki de orda kaptýðý virüsten ölecek...
Ama yinede gidecek...
Samsunun karadenizin covidlilerini bekliyoruz muhakkak, gelmezlerse güceniriz...
Nasýlsa bir gün zaten ölünecek ))))
Enerjisi en yüksek renk diye olabilir, yani motivasyon inovasyon kompozisyon diyebilirz. Pozisyon icabý moraranlarsa borsacýlar. Aslýnda patlýcanda morarýr ama derdi baþka, bu açýdan bakýncada biri beni yesin rengidirde denebilir.
LG-M400 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop akþam seansýnda tabaný kaldýrýl kapattýlar , Türkiye etf’de de son 20-25 dk cýlýzda olsa alým geldi .
Yer Ýmleri