Evet. Firmanýn finans bölümünden huseyin bey in cep telefonu numarasýný veriyorlar. 05339553881 . Samimi cevaplar aldým.Epostalar çok yoðun olduðundan cevap verilemeyebiliyormuþ.Spk evraklarý ile yoðun bir þekilde uðraþýyorlarmýþ.
Her zaman güzel kap haberlerini beklediðimizi söyledim 🙂
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Umarým Sasa gibi hem kendin kazanýrsýn hem de yatirimcina kazandirirsin. Bu mentalite olmazsa,küçük yatýrýmcýyi saðmak hedefin olursa asla Dünya Þirketi olamazsin. Bu kadar sana güvenmis yatirimciya yanlýþ yapma.
Bina malzemeleri sektöründe faaliyet yürüten Qua Granýte, 15 milyon TL’si artýrýlan sermayesi ve 9 milyon TL’ de ortak satýþý olmak üzere toplamda 24 milyon TL nominal tutarlý payýný 16,46 TL’den halka arz etti. 9 Nisan 2021 günü borsada iþlem görmeye baþlayan hisse, son zamanlardaki diðer halka arzlar gibi tavanla açýldý ve bu hareket 32,02 TL’ye kadar sürdü. Sonrasýndaysa buradan gelen kâr satýþlarýnýn etkisiyle geriledi ve þimdilerde 23,26 TL’den iþlem görüyor. Son gün alýmlarýn devam etmesi halinde tekrar gördüðü zirveye çevirmesi mümkün olabileceði gibi satýcýlarýn aðýrlýk bulmasý halinde de aþaðý yön devam edecektir. Þirket, halka arzdan elde ettiði fonun yüzde 16,76’sýna karþýlýk gelen 40 milyon TL’yi kredi borçlarýnda kullandýðýný duyurdu. Firma, halka açýlmanýn da etkisiyle 2020 faaliyet döneminde kârýný 13,2 milyon TL’den 144,4 milyon TL’ye çýkardý. Sonraki yýllarda da ayný performansýn devam edebilmesi halinde hisseye ilgi güçlü kalabilecektir. Tüm bunlardan ayrý olarak firmanýn gerçekleþtireceði yüzde 100 bedelsiz artýrýmý ise hisseyi destekleyecek bir diðer geliþme. Þirket 2020 faaliyet döneminde elde ettiði kârýn bir kýsmýný sermayesine aktaracaðýný duyurdu. Bu geliþmenin de hisseye olumlu yönde katkýsýnýn olmasý beklenmeli.
Alýntýdýr YTD.
Citibank dün 20bin lot almýþtý, bugun de 12bin lot daha almýþ. Citi için az bir miktar olsa da hisseye gelmesi iyi oldu. Citi ve deutsche aldýklarý hisselerde uzun vadeli oluyor genelde, beklentisini alana kadar bekliyor. Bu hissede de çok güzel beklentiler var. Arzdan önce sahibi Ali Ercan’la yapýlan bilgilendirme toplantýsýný çok iyi dinlemiþtim. Sahibinin heyecaný, bilgisi, yatýrýmcý dostu tutumu, icraatlarý beni çok etkilemiþti. Dinlememiþ olanlar için link býrakýyorum.
https://youtu.be/EMB3e3GMq7c
Ytd.
Yer Ýmleri