Patron işi çok çok önemli. Bir ara 12 lira civarında egser ile aynı fiyattaydılar şimdi egser 19 lira bu 13lerde. Ki egser temettü imtiyazı olan bir hisse. Ama bunun patronla kıyaslayınca çok kurumsal gözüküyorlar 😃
Patron işi çok çok önemli. Bir ara 12 lira civarında egser ile aynı fiyattaydılar şimdi egser 19 lira bu 13lerde. Ki egser temettü imtiyazı olan bir hisse. Ama bunun patronla kıyaslayınca çok kurumsal gözüküyorlar 😃
Egser:25.30tl oldu bizde ancak ziddik zoruyla 15 kapatabildik.
Laa patron bendeki 1650 lota ihtiyacınız varsa arayın beni de uygun fiyata vereyim, bu kadar baskıya gerek yok.
Haftalık hacimleri günlük hacimleri hepsi yerlerde. Son 16 haftada, haftalık 200 milyon hacmi sadece bir kez yapabildi.
İlgi sıfıra indi sayesinde, bok var gibi lotlarını satilabilir hale getirip tek bir açıklama yapmayarak hissenin anasını ağlattınız.
Gel lan borsacı patron, seversem sana bedava vereceğim bendeki lotlari, Ramazan da hiç olmazsa sevap olsun, seni gibi gözü açları doyurmak.
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15-16 üstü, yeni band açar. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron kaydettirdiği lotları satacaksa, neden buralardan satsın?
Haber bombardımanıyla yukarı sürer, her çıkışta da verir.
Bence tabi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam düşüncenize saygı duymakla beraber bu şirketin maalesef sahibinden dolayı cüzzamlı muamelesi gördüğünü düşünüyorum. Bakınız hektasa, Kar bunun yarısı kadar sermayesi 3 kat fazla olmasına rağmen. Millet tutturmuş bir tarım, gübre, ot bok olayı adamların f/k olmuş 60 küsür. Biz ise 6 f/k ile Sanayi şirketlerinin medarı iftiharı oluyoruz. Ve 3 ay içerisinde bitecek olan 3 kat kapasite artışı mevcut.
Sevgili Quagr, son 3 ay yaşadığımız ortakligimizin maalesef sonuna geldik, benim beklentilerimizi hızlı 20ye vardık. Istemiye istemiye, seni satıyorum.
Görüşmek dileğiyle
Bilançoyu güçlü bekliyorum abd de şirket kurdu. Şunu unutmamak lazım dünyada her yerde Türk müteahhit var. Bunlara aynı fiyattan türk malını tercih eder. Bakacağım istediğim emareleri görürsem devam ederimyoksa bırakır giderim. İçimden daha buralarda kalacağıma inanç var.
Yer İmleri