Originally Posted by ayhan53 þu and amerak ettiðim bankalar ve bborsa Ýkisi de açýk. Net
Originally Posted by EGEDUK Ýkisi de açýk. Net Banka dönüþüme geçer. Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
HSBC sms attý 3 haftada bir açýk þube Originally Posted by Egeli Banka dönüþüme geçer. Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by Pscyokinesis HSBC sms attý 3 haftada bir açýk þube 3 haftada 1 açýk ne demek
bir halt olacaðý yok.
Þube 2 hafta kapalý 1 hafta açýk . Online hizmet veriyor 2 hafta yani 1 haftada þubeden Haziran’a kadar böyle dedi Originally Posted by ayhan53 3 haftada 1 açýk ne demek
Originally Posted by Sugosu82 durum o kadar vahimki demek bayram da bile oteller kapali. O kadar vahim...
THY :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by ayhan53 bu arada durum gerçekten kötü demekki öncelikle eyyy bbbbbaydýn efendi diyen olmadý sonrada 18 gün haþýrt kapatma geldi dýþarda yemiyor artýk hayt huyt lar apalattýrýyorlar adamý
Forum Rules
Yer Ýmleri