-
Yarın itibarıyla Otogaza 17 kuruş zam yapıldı, artış pompa fiyatlarına yansıyacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Pompaya yansımayaydı iyiydi.
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Pompaya yansımayaydı iyiydi.
daha nerelere yaslıyacak bunlar iyi günler
-

Originally Posted by
ressam
Ana sayfasında özür diliyorlar , kısa süreli güncelleme yaptıklarını yazıyorlar. Ama bireysel internete tıklayınca işlem yapılıyor. Korkarak işlemi yaptım. Heklendik mi diye.
Bende Yapıkrediye giremiyorum.
-

Originally Posted by
MKELES
Bende Yapıkrediye giremiyorum.
Bilgisayardan girmedi telefondan girdim.
-
Sn. refaba , sizin grafiklere göre dövizdeki hareket sahte mi , gerçek mi ? 12 Ağustosta 100 baz puan yükseliş doları elde patlatır mı ? Yani yükseklerden gelen ses ile aşağıdan esen rüzgar arasında millet patates olabilir mi ?
-

Originally Posted by
ressam
Sn. refaba , sizin grafiklere göre dövizdeki hareket sahte mi , gerçek mi ? 12 Ağustosta 100 baz puan yükseliş doları elde patlatır mı ? Yani yükseklerden gelen ses ile aşağıdan esen rüzgar arasında millet patates olabilir mi ?
faizde ne aşşagı ne yukarı pas gececekler takanın reis i zaten o mesajı verdi aman ha enflasyonda son nokta burası elin ayagın oynamasın faiz yerinde kalsın
-
Adam gazetedeki köşesinde asıp kesiyordu işi bilmiyorsunuz diye, al buyur yap bakalım dediler icraat sıfır.
Türkiye'nin özeti. Lafa gelince üüüf üf. İş yapmaya gelince bzt.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri