Toplamaya devam, elbet sende bir gün doðru yolu bulacaksýnyatýrým tavsiyesi deðildir.
Toplamaya devam, elbet sende bir gün doðru yolu bulacaksýnyatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu yýl bitmesi beklenen
Finans merkezi binalarý, Ankara cubes ofis rezidans projesi, Maltepe tablo adalar konut projesi, þirkete nasýl bir katma deðer katacaðý belirleyici olur.
Bu projelerin olulturacaðý yeni kira gelir miktarý, ve satýþa konu olan ünitelerin kaçý satýlmýþ ve kaçýnýn satýþý yapýlacaðý de önemli.
Yýllýk deðiþim %7 þaka gibi, yatýrým tavsiyesi deðildlir...
Bilanço iyi geldi görüþ olarak olumlu deðerlendirmiþler.
Baðýmsýz Denetim Görüþü
Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Görüþ Türü
GÜNEY BAÐIMSIZ DENETÝM VE SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLÝK A.Þ. Olumlu
Net Dönem Karý veya Zararý
( 30.06.2024 - 2.121.872.915)
(31.12.2023 - 1.665.919.168)
Çok sakin seyrediyor tepki ne zaman gelir bilemem de diðer kamu gayrýmenkul yatýrým ortaklýklarýna göre fiatýný deðerlendirmek lazým.(YTD)
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
PD/DD ORANI 0,37 ye inmiş. bu anlamda en düşük hisselerden birisi....
6 aylıklarda 2 milyar tl karı var.
konut projelerinde yıl sonuna kadar iyi satış yapılacağını düşünüyorum.
orta ve uzun vadeli olarak büyük potansiyel içeriyor.
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Sayýn carlislecullen, bu hissede tam 10 yýl bekledim. Yatýrdýðým para sakýz parasý oldu. Kaç bedelli gördüm. Sonra nasýl olduysa 2.89 dan düþer bu alttan alýrým diye sattým ve bir daha almadým. 27 maliyetle doas aldým. Doas 415 leri gördü. Aldýðým temettüler de cabasý. Ama tüm bunlara raðmen bundan ettiðim zararý çýkaramadým hala. Bu þirketin yönetimi bir gün þartlar deðiþirse araþtýrýlýp yargýlanmalý. Buradaki arkadaþlarý Allah kurtarsýn.
Vakýf GYO'nýn 2024 yýlý 9 aylýk konsolide olmayan net karý 2.931.901.769 TL (2023/9 aylýk: -3.120.213.091 TL)
Zarardan kara geçmiþ görünüyor!
Yer Ýmleri