arkadaşlar bazen bir şey değeri bilmeyenlerce değer verilmez iken işin erbapları ise bildikleri için gerçek değerini verirler...sektörden bir dostumuz bu şirket amerika borsasında olsaydı xx milyar dolar değerinde değerlenirdi dedi...
benim aklıma kaşıkçı elması geliyor dostlar...osmanlılar zamanında bir kağıt toplayıcısı çöpte büyük parlak bir taş buluyor...bu taşı gidip 5 adet tahta kaşığa bir kaşıkçıya satıyor...
kaşıkçı da bunu kuyumcuya götürüp satıyor...sonra olay ta padişaha kadar duyuluyor...padişah da 86 kratlık oldukça büyük bu elması alıp işliyor ve onu devlet hazinesine koyuyor...
demek istediğim bir şeyin değerini ancak erbabı gerçek değerini bilebilir...siz bakmayın atatp nin bizim borsamızda düşük değer ile değerlendiğine...erbapları bu şirketin gerçek değerini çok iyi biliyorlar...dünyada 3-5 şirketin yapabildiği işi yapıyor atatp..Çin gibi 2 milyarlık nüfüsü olan teknoloji üssü bir ülkeye hizmet satıyor...şu anda ülkemizde bir çok banka ve aracı kurum onun yazılımlarını kullanıyor ki o piyasanın yarısı atatp nin elinde...
bakalım piyasa bu hissemize ne değer verecek ?? sabırla izliyoruz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri