-
Spek oyle bir dusuruyor ki , tam diyorsun, burdan alinmaz mi ? kacmaz bu firsat , alisini yapiyorsun
hooop daha cok dusuruyor , tabi panik -atak KY kosuyor
arkadas bu sirketin ederi cok daha yukarisi , malinizi kaptirmayin .. kimsenin 1-2 yil beklemeye bile tahmulu yok
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
-
Bu kadar hikayesi olan şirket buralarda oyalansın dursun bakalım ben şahsen gırtlağa kadar maldayım vaktimde çok.son gülen iyi güler
-
Mia ceza bitimine eski zirvesini geçerse sasirtmiycak
-

Originally Posted by
Okan59
bende MIA var, ne zaman bitiyor cezasi , zor tutuluyor , en ufak pozitif havada ucuyor MIA
ama ATATP yalandan dusmus gibi yapiliyor , kesinlikle SPEK oynuyor
tabi bunlar benim kisisel gorusum
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
-

Originally Posted by
Okan59
Maşallah diyelim. Geçsin tabi 
Tek emir cezası sebebi ile yatayda dinlendi,cezası da bitiyor.
-

Originally Posted by
richardbozkurt
bende MIA var, ne zaman bitiyor cezasi , zor tutuluyor , en ufak pozitif havada ucuyor MIA
ama ATATP yalandan dusmus gibi yapiliyor , kesinlikle SPEK oynuyor
tabi bunlar benim kisisel gorusum
25ekim seans sonunda
Ne hikmetse 1hafta kala hareketlendi.bizim hissede muhtemelen son hafta hareketli olur şimdilik ölü taklidine devam
-
Bir yandanda şirketi ve tahta yapiciyi tebrik etmek istiyorum altın yumurtlayan tavuğu buralarda tutabilmekte büyük başarı.İstesen bu kadar baskılıyamazsın bu kadar hikayesi olan kağıdı.Birseyi üretmek değil esas marifet satmaktır.Bu ekip komple ticarete atılsa 6aya aç kalırlar.Keske birazda borsada nasıl küfür yemeyiz diye danışmanlık alsalar
-
Normalde brüt takas cezası bitmesine yakın alıcılar gelir. Hareket olacak diye....
Bu nedenle bazen tahtacı bu trade için gelenleri dökmek için de baskı yapabilir.
O yüzden ben bu cezaları sevmem.. Tahtanın dengesini sağlamak için veriliyor ama başka yerden de bozuyor.
Umarım bilançoyu yemezler..
3 Kasım da cezası bitecek....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri