Originally Posted by
richardbozkurt
aynen oyle , benim gibi yeterince toplayamayanlar icinde guzel firsat oluyor
bu arada 300 ler kur bu sevyede kalirsa ki ongoru
peki alinacak isler gelen karlar ?
dovizli satislar ?
bence hedef MIATK gibi 500-600ler bile olabilir
tbai benimkisi wishful thinking

ben 310 tl derken asgari olarak söylüyorum...green x in potansiyeli giderek artacak...tab gıda ile yurtiçinde ve Çin de agresif büyüyor...trade soft da finansal kurumlara hizmetini artırıyor...tıkla gelsin zaten başlı başına bir dünya...
biliyorsunuz getir verilen her siparişten hatırladığım kadarıyla %15 kesinti yaparak gelir elde ediyor...tıkla gelsin de bir çok şirkete bu hizmeti sunduğunda o civarlarda bir kesinti yaparak gelir elde edecek...bu sipariş işlerinde de milyarlar dönüyor...tıkla gelsin üzerinden en basitinden yılda 10 milyar tl lik bir sipariş verilse 1,5 milyarlık gelir demektir...çok korkunç rakamlar bunlar...
atatp karlılığı arttıkça bedelsiz potansiyeli de artacak...zaten yüklü de bir bedelsiz verdi mi miatk benzeri bir hareket yapacak...ben çok umutluyum bu beklentilerden..milyon lot alanlar bunları görüyorlar...bizim bir bildiğimiz varsa onların da elbette var..kimse sermayesini boş yere yatırmaz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri