Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Konuya yakýn kaynaklarýn Reuters'e verdikleri bilgiye göre, TCMB, Azerbaycan ve Birleþik Arap Emirlikleri merkez bankalarý ile swap anlaþmasý için görüþmelerde bulunuyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÝHA : Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Fuat Oktay’ýn, yapýlan Covid-19 PCR testinin pozitif çýktýðý öðrenildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kavala tutukluluða devam
Dolar 11 altýma indi
Dýþ güç, Londra hepsi hikaye
Dolarý yukarý götüren tek güç kendimiz. Son tedbirler bunu açýkça gösterdi
Ev sat, araba sat, kredi Çek dolara yatýr sonra dýj güçler dýj güçler
Hani nerde dýj güçler ?
iç minnak denilen, ankara kedileri...
EPGÝS: 24/12/2021 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 1,63 Motorinde 1,65 TL/LT indirim gerçekleþmiþtir. Ýndirim oraný kadar ÖTV’de artýþ gerçekleþtiðinden pompa fiyatlarýnda deðiþiklik olmayacaktýr
Indirim babayi alirsiniz demis
Svg radyolok bunu tabi ki biliyordur.
Onun sormak istediði veya dikkat çektiði konu ortalama bu iken fiyat nasýl buralarda anlamýnda. Benim anladýðým.
Pek takip etmediðim konu olsa da moda dünyasý, borsa öyle bir mecra ki her haberi takip etmek gerekiyor.
Þimdi merak edilen konuya gelelim. Sanýrým bunlar önceden hazýrlandýðýndan kýþ sezonu ürünlere zam yapmayacaðýz dediler.
Durum genel panoramaya göre yanlýþ yorumlandý ki bu gün ilk bahar yaz ürünleri zamlý olacak diye açýklandý.
Yer Ýmleri