Artan

50,40 10 11:24
202,50 9.99 11:23
46,94 9.98 11:24
28,94 9.95 11:24
22,80 9.93 11:23
Artan Hisseler

Azalan

3,31 -9.81 09:55
5,36 -6.62 11:24
429,75 -6.53 11:23
15,84 -6.33 11:24
67,90 -5.89 11:24
Azalan Hisseler

İşlem

7.480.336.307,75 11:24
4.329.638.023,75 11:24
3.864.433.958,50 11:24
3.305.292.577,74 11:24
3.105.830.979,79 11:24
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklısın... Alacak adam davulla zurnayla almaz... Alır ve aldıkça bildirimini yapar kapa...

Fiyat 10,50 iken 12,20 den alıcam diye böğürmek mal almak değil mal kakmaktır...
    O kadar toplu malı ortalama 12,20 den alması imkansız. Geri alım açıkladığı anda bile zaten uçacaktı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    neden GARAN 7-8 lirayken geri alım açıklamadı acaba? bir şirket malını neden daha pahalı almak ister ki?

7-8 liradan işlem görürken mesela 9,5-10 lira bir fiyattan alacağım deseydi...o günkü fiyata göre yine ciddi bir primli satış imkanı vermiş olacaktı çağrıya uyacaklara...ve ciddi miktarda malı toplardı...yeterli talep olmazsa kalanı içinde mesela bugünkü gibi yeni bir fiyat aralığı verir oradan alırdı bu işi çok daha uygun maliyetle bitirebilirdi...

ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    O kadar toplu malı ortalama 12,20 den alması imkansız. Geri alım açıkladığı anda bile zaten uçacaktı.

3. Mart ayında taban yerken açıklasa idi abi? Ne iyi niyetliler demi şu İspanyollar.
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    neden GARAN 7-8 lirayken geri alım açıklamadı acaba? bir şirket malını neden daha pahalı almak ister ki?

7-8 liradan işlem görürken mesela 9,5-10 lira bir fiyattan alacağım deseydi...o günkü fiyata göre yine ciddi bir primli satış imkanı vermiş olacaktı çağrıya uyacaklara...ve ciddi miktarda malı toplardı...yeterli talep olmazsa kalanı içinde mesela bugünkü gibi yeni bir fiyat aralığı verir oradan alırdı bu işi çok daha uygun maliyetle bitirebilirdi...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    valla çok garip bir alışveriş bu...benim mantık almadı....hayır GARAN grafiğine EUR veya USD bazlı bakınca da olmuyor...yine aynı yere çıkıyor iş...bundan 3-5 ay evvel ister EUR bazlı ister USD bazlı ister TL her halükarda 12,20 TL den çok ama çok daha ucuzdu GARAN...o zamanki fiyata göre bir %20 prim ekler açıklardın mesela geri alımını ve şu an açıkladığın 12,20 TL den çok daha uygun maliyetle işi bitirirdin...

çok acaip bir alışveriş...tabii alışverişin olup olmayacağı da henüz meçhul...

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Mart ayında taban yerken açıklasa idi abi? Ne iyi niyetliler demi şu İspanyollar.

5. Bahane bence. Ayrıca hepsini alması da imkansız ve kendilerinin de bunu bilmeme ihtimali yok. Altında ne var, bence çok sonra anlarız. Deniz43 hocamın varsa yorumunu çok merak ediyorum mesela dikkatini çeken bir şey var mı diye.

Gerci o da sabah bize sormuş ama

Çuvalladık çözemedik hocam aydınlatır iseniz seviniriz @deniz43
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    valla çok garip bir alışveriş bu...benim mantık almadı....hayır GARAN grafiğine EUR veya USD bazlı bakınca da olmuyor...yine aynı yere çıkıyor iş...bundan 3-5 ay evvel ister EUR bazlı ister USD bazlı ister TL her halükarda 12,20 TL den çok ama çok daha ucuzdu GARAN...o zamanki fiyata göre bir %20 prim ekler açıklardın mesela geri alımını ve şu an açıkladığın 12,20 TL den çok daha uygun maliyetle işi bitirirdin...

çok acaip bir alışveriş...

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

dolar yeterince pahalı yani türk lirası yerince düşük olmaması sebep olabilir mi Artı mal belki yeterince toplanmamış olabilir o vakitlerde..

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

O zaman alsa dolar bazlı daha pahalı almaz mıydı? Bende size soruyorum anladığımdan değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    GARAN mart ayında 0,8 USD miş bugün ise 1,1562 den kapandı USD bazlı...yani hayır daha ucuza alacaktı...üstelik henüz 12,20 TL fiyata ulaşmadı oraya ulaşınca bakalım kaç USD olacak...

Alıntı Originally Posted by kaplumba Yazıyı Oku
    O zaman alsa dolar bazlı daha pahalı almaz mıydı? Bende size soruyorum anladığımdan değil.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •