Artan

50,40 10 18:10
29,92 10 18:10
492,25 10 18:10
202,50 9.99 18:10
9,48 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

157,50 -10 18:10
6,66 -10 18:10
100,20 -9.97 18:10
72,50 -9.94 18:10
3,31 -9.81 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

27.677.638.160,25 18:10
16.948.679.873,75 18:10
14.724.238.047,17 18:10
14.574.875.808,09 18:10
14.419.501.002,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    amaçları siyasal islamcı çevreleri 15. evinden sonra 16. evinide alsın...

müteahhitleride betonunu satsın...

bunların bütün çevreleri bundan anlıyor...

vatandaş markete gidemez duruma geldi umurlarında değil...
    siyasal islamcıları ev sahibi yapmakla ne alakası var.Ben de siyasal islamcıyım( ne demekse o)..hatta çevremde de sayısalcı-sözelci çok müslüman,siyasalcı,mülkiyeci islam var...

yani sarmısaklı-soğanlı her neviden.
    .hiç te öyle bu durumdan faydalandıkları yok..ha zaten muhafazakar halk eskiden beri dolar/altın alır..

bu beton zihniyetinden kaynaklanıyor.diyor ki inşaatte 200 sektör var..ancak onunla büyürüz..ve müteahhitlere yarar..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    siyasal islamcıları ev sahibi yapmakla ne alakası var.Ben de siyasal islamcıyım( ne demekse o)..hatta çevremde de sayısalcı-sözelci çok müslüman,siyasalcı,mülkiyeci islam var...

yani sarmısaklı-soğanlı her neviden.
    .hiç te öyle bu durumdan faydalandıkları yok..ha zaten muhafazakar halk eskiden beri dolar/altın alır..

bu beton zihniyetinden kaynaklanıyor. diyor ki inşaatte 200 sektör var..ancak onunla büyürüz..ve müteahhitlere yarar..

siyasal islamcının bir çok tanımı varda...

bir tanesini sana yapayım...bir kere parayı çok severler...

canını al parasını alma...

mesela karısına 2 milyona jeep alırken yanındaki çalıştırdığı asgari ücretliye kaza kader kısmetin Allahtan geldiğine elindekiyle mutlu olmayı bilmesi gerektiğine afrikada insanların aç yaşadığını... onun için haline şükretmesini gerektiğini öğütleyen kişidir...

elindeki para eksilmesin diye mal varlığında 3 milyonluk artış oldugunda zekat vermiyeyim diye 2 milyonluk evini satıp üstüne 3 milyonuda koyup 5 milyona ev alıp zekattan kurtulmayı düşünen kişidir...

bunu bizzat gördüm...bu siyasal islamcıların ev sevdası burdan geliyor...

bülent arınç güzel özetledi...

Bakın siyasetten kalan bir tecrübemi söyleyeyim. Bizim dindar insanlarımızın bile tamamen tersine döneceğini bir gün göreceksiniz.

Çünkü onlar dini böyle hamaset kokulu konuşmaların yanında cebine giren ve cebinden çıkan paraya bakar. Eğer onda bir eksilme görüyorsa, din iman vatan millet bunlar bir kenarda durur onlara saygısını eksik etmez ama değer yargıları tamamen değişebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    siyasal islamcının bir çok tanımı varda...

bir tanesini sana yapayım...bir kere parayı çok severler...

canını al parasını alma...

mesela karısına 2 milyona jeep alırken yanındaki çalıştırdığı asgari ücretliye kaza kader kısmetin Allahtan geldiğine elindekiyle mutlu olmayı bilmesi gerektiğine afrikada insanların aç yaşadığını... onun için haline şükretmesini gerektiğini öğütleyen kişidir...

bülent arınç güzel özetledi...

“Bakın siyasetten kalan bir tecrübemi söyleyeyim. Bizim dindar insanlarımızın bile tamamen tersine döneceğini bir gün göreceksiniz.

Çünkü onlar dini böyle hamaset kokulu konuşmaların yanında cebine giren ve cebinden çıkan paraya bakar. Eğer onda bir eksilme görüyorsa, din iman vatan millet bunlar bir kenarda durur onlara saygısını eksik etmez ama değer yargıları tamamen değişebilir.
    ona o literatürde : münafık/fasık derler.

mesela benim de tanıdığım siyasal islamcılar var.Bu sistemle araları iyi değil ama bireysel yaşamları mükemmeldir.

uzatılan eli geri çevirmezler.mallarının zekatını fazlasıyla verirler.

bu alemi diğer alemi kazanmak için feda ederler.hayırda ,hasenatta yarışırlar..

sonradan gelenlere cömerttirler.kendi nefislerinin ihtiyacı olsa bile onları kendilerine tercih ederler..

bunları bizzat gördüm...

--mesela ben sana 3 tane laik tacizci-yobazı örnek gösterebilirim.o asgari ücretle çalışanı seks objesi olarak gören ve popoosuna şaplak atarak terbiye ettiğini sanan..

Helalleşme böyle olmaz..arkanda bıçak saklarken el uzatmanın anlamı yok.

mesela benim de tanıdığım siyasal islamcılar var.Bu sistemle araları iyi değil ama bireysel yaşamları mükemmeldir.

sonradan gelenlere cömerttirler.kendi nefislerinin ihtiyacı olsa bile onları kendilerine tercih ederler..

bunları bizzat gördüm...

--mesela ben sana 3 tane laik tacizci-yobazı örnek gösterebilirim.o asgari ücretle çalışanı seks objesi olarak gören ve popoosuna şaplak atarak terbiye ettiğini sanan..
    bu alemi diğer alem için feda ediyorsa ona siyasal islamcı değil halis mümin denir...

onlara sözümüz yok...baştacıdırlar...onlar çıkarsız yaşarlar...

siyasal islamcının ajandasında çıkar vardır para vardır ihale vardır...

bir nevi islamı siyaset için kullanıp ordan avanta götürmeye çalışır...

şimdiki iktidarda bütün düzenlemeleri onlar için yapıyor...

paralarında azalma olmasında homurdamasınlar diye...

dünkü faiz indirmelerinin en mutlusu onlardı...

bunları bizzat gördüm...

Helalleşme böyle olmaz..arkanda bıçak saklarken el uzatmanın anlamı yok.
    Helalleşilecek her konu chp nin suçlu olduğu konu değil ki? son 20 yıldır o kadar çok hak ihlali var ki ve bunlar toplumun her kesiminden.
    Ayrıca partinin genel başkanını linç ediyorlardı. onunla kim nasıl helalleşecek?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Helalleşilecek her konu chp nin suçlu olduğu konu değil ki? son 20 yıldır o kadar çok hak ihlali var ki ve bunlar toplumun her kesiminden.
    Ayrıca partinin genel başkanını linç ediyorlardı. onunla kim nasıl helalleşecek?
    Karşılıklı helalleşmek lazım

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •