Originally Posted by Webster Bilmiyorum nereye gidiyor Hayir soganda tavanda arkadas Ne tavaný Þelale... Demiþtim 5,80 gelecek diye de inamamýþtýnýz. Geldi gelecek az kaldý.
Originally Posted by Webster Agaaaa bu bistin hali hic iyi gorunmuyor Hayrolsun Bist'in son günleri Dolar düþmeye baþladý o da dolara eþlik edecek.
Originally Posted by Webster Fuatim senin tuprasi neden salmiyorlar yokari Koç oðlan aðýr aðýr ilerleyecek üstad Siz asýl Konya çimentoya bakýn (( Ooooy ooooooy bir senedir ayný yerinde ya olur mu böyle bir iþ ya
elimdekiler; ijc ijb Konya TCD Altýn
bu kadar dolar bastýlar altýn hala bu seviyelerde inanýlýr gibi deðil. Bu sene içinde 3000 $ olursa þaþmam. yetti ve bitti altýný baskýlama devri.
Originally Posted by Fuat Soylu bu kadar dolar bastýlar altýn hala bu seviyelerde inanýlýr gibi deðil. Bu sene içinde 3000 $ olursa þaþmam. yetti ve bitti altýný baskýlama devri. FED hýk derse ons 1500'e yollanýr. Aman dikkat edin.
Originally Posted by Fuat Soylu elimdekiler; ijc ijb Konya TCD Altýn Bende dayanamadim mak caktim fuatim
Originally Posted by myfinans FED hýk derse ons 1500'e yollanýr. Aman dikkat edin. 3000 $ abartý oldu tabii ama her þey bu kadar artmisken altýn neden yerinde sayýyor? Fed para basa basa baskýlýyor ama bir yere kadar
Forum Rules
Yer Ýmleri