günün en yükseðine çok yakýn....
günün en yükseðine çok yakýn....
Hocam emekli buyuklerimiz yine iyi kotu,en fazla 3 ay nefes aldiracak, bir iyilestirme alir. Ama memur baboyu alir. Gelirden feragatla asgari ucrete gitti milyarlar. Eh 3.5 milyon memura 1500 lira verecegime 10 milyon emekliye 500 er yuz veririm mantigi olacak.
Memura zam+ enf farki+ ek zam Tuvikin insafina gore totalde 20 ya da 25 olur Ocakta.
borsa istanbul' da çýplak pozisyon taþýmak riskli olmaya baþladý. yönsüz stratejilere kanatlanmalý ...
ne demiþ eröl evgin'in þakýdýðý tevfik fikret þiirinde ;
kuþlar uçar kuþlar uçar ben koþarým
onlarýn kanatlarý var benim kanadým kollarým
kuþlar kanadýný çýrpar ben de kolumu sallarým
uçun kuþlar uçun kuþlar yarýþým var
hepinizle yarýþým var , yarýþým var
uçun kuþlar...
cik cik...
kýraþ yolda , kendime masallar , masallar dünyasý
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sendikamsi da sov yapar. Gumburlatif der, 2 yillik zammi toplar boler cikarir asgari ucrete verilen yuzde 50 yi bulur.
TL coin 15,66
Türk-Ýþ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, asgari ücretteki vergi kesintileri kaldýrýldýðý için Asgari Geçim Ýndirimi (AGÝ) uygulamasýnýn da kalktýðýný söyledi. / Foreks Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Maaþ oldu saksocu tarifesi....![]()
Zamana emeðe yazýk...
Þahap indirdi, dolar gayme bindirdi.
Reyis bu iþin sorumlusunu, derhal kulaðýndan tutup atmalý.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri