Hazine ve Maliye Bakaný :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O geçen haftaymýþtýr bugün aldým 5 lt ayçiçek yaðý 145 tl
Ýki tane alayým dedim vermediler, reyonda çok az kalmýþtý marketler yok satýyor, niye elinizde yok mu stokta dedim abi dedi haftaya 155 tl olur o yüzden müþteriyi maðdur etmemek için iki dene veremeyiz dedi. Ararýn bak 155 i dedim sustu.
Abi gözünün çapaný siliyim onlarýn yerine siz yeter yeter deseniz, çilemiz bitse. onlar yetel yetel demiycek heralde
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
finans sektöründe kontrol kelimesinin gecmesinýn nedemek olacagýný kestiremeyen
zavallýlar yazarlýk ve yöneticilik yapýyor bu ülkede
diyecek birþey bulamýyorum
Ekonominin en sevdiðim yönü matematiðe dayanmasý.Hesaba kitaba baktýðýn zaman üç aþaðý beþ yukarý olacaklar belli oluyor.Eðer olmuyorsa doðal akýþa ters bizim anlamadýðýmýz araçlar kullanýlmýþtýr.Misal bronson krizinde dolar patladýðýnda kura bastýlar,nasýl olduðunu çok sonra anladýk ,tek baþýna yüzde 24 faiz bile yetmemiþ el altýndan 128 milyar dolar satýlmýþ.Þu anda þu son çýkýþta eksi rezervde 6 milyar dolar yakýldý elbet sonuç sýfýr.Dolar borçlusun elinde dolar yok,elinde sýnýrsýz basabildiðin bir para birimi ile al takke ver külah elinde olmýyan ve borçlu olduðun bir para birimi düþsün istiyorsun,ucuza dolar bulalým ki o dolarla ihtiyaçlarýmýzý ucuza karþýlýyalým refahýmýz devam etsin.Bu olmaz mümkün deðil,matematik bunun olmýyacaðýný bize söylüyor.Dolar falan düþemez.Ha gizli bir anlaþma yapýlýr baþka iþler döner o zaman baþka.Berat ýn yaptýklarýný sonradan öðrendik.
Yer Ýmleri