-
Doktor kaçenzi...
Açıkçı MB...ilginç bir fikir..dünyadaki bütün MB ler rezervlerini satar, üzerine bir de açığa satarlarsa nolur ki?
-

Originally Posted by
Achiles
e sen ver bana 100.000 dolar ben sana 1 yıl sonra 100.000 dolar olarak geri vereyim?
kur 6-5 olacaksa teklifleri güzel. yada
91-182 gün boyunca yatay kalacaksa..
e yağni..
hadi az ayılık yapayım...
tepede ters çanak kulp var.. saatlikte gözüküyor.
hedefi 9-8,50 arası bir yer.
e kur 10.6, kaldı 1.5-2lira, 7 yemişsin kafaya 1.5 için mi dırır ediyorsun.
kanırsalar ay sonuna gelir.
sen bu teklifi öküz gibi basmadan evvel yapacan piyasa 2 ayda düşecek ok..
enparadan baktım sözleşmeye
en sonuna eklemişler
sözleşmenin yürürlülük süresi boyunca yürürlülüğe girmiş ve/veya girecek olan yasal düzenlemeler uygulanacaktır diyor..
e kanun koyucu/yapıcı yapıyor bu teklifi..
sözleşme yapıp oyunun ortasında madde ekleyip çıkarma yetkisi de varsa ben yokum..
de, kazanılmış haktır, garantidir.. sözleşme o günkü koşuldan sabittir.. hemen yarın gömeyim paranın yarısını..
x gün sonra koşullar patates olsa, adamlar direk beni kızartır.
yada bundan 3-4 yıl sonra ödemeler haksız diye mahkeme kararı çıkıp, paranın faiziyle geri iadesinin istenmeyeceği ne malum..
-

Originally Posted by
Achiles
Açıkçı MB...ilginç bir fikir..dünyadaki bütün MB ler rezervlerini satar, üzerine bir de açığa satarlarsa nolur ki?
devletlerin anahtarı alınıyorsa... herhalde ilginç şeyler olur
-
yahu bankada hesap açarken bildiğin roman imzaladım..
bunda 17 madde var.. 12 si peynir, 4ü usül yaptırım 1 tanesi maç ortası kural değişimi..
atıyorum...
7 martta kur 10,2
gecesi olay oldu 38e ye fırladı.. 30+ sabitledi..
gece yarısı düzenleme çıkarıp,
7 mart sabahı kurundan hesapları erken sonlandıracak bir yasa/düzenleme yapmayacağının ne garantisi var ?
e ben bunu yapabileceğini kabul etmişim.. mahkemeye de veremem..
vobda 3.8 görüp batmamışım.. gün sonundan -73% yemişim kafaya..
17-18% faiz için, patlamada, tl kazığı yiyemem..
yapın adam gibi, sağı solu delik olmayan düzenleme destek atalım..
-
Kur korumalı vadeli mevduat hesapları ile döviz tevdiat hesaplarından dönüşüm kuru üzerinden Türk lirasına çevrilen mevduat hesaplarında sıfır stopaj uygulanması yürürlüğe girdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
kur 6-5 olacaksa teklifleri güzel. yada
91-182 gün boyunca yatay kalacaksa..
e yağni..
hadi az ayılık yapayım...
tepede ters çanak kulp var.. saatlikte gözüküyor.
hedefi 9-8,50 arası bir yer.
e kur 10.6, kaldı 1.5-2lira, 7 yemişsin kafaya 1.5 için mi dırır ediyorsun.
kanırsalar ay sonuna gelir.
sen bu teklifi öküz gibi basmadan evvel yapacan piyasa 2 ayda düşecek ok..
enparadan baktım sözleşmeye
en sonuna eklemişler
sözleşmenin yürürlülük süresi boyunca yürürlülüğe girmiş ve/veya girecek olan yasal düzenlemeler uygulanacaktır diyor..
e kanun koyucu/yapıcı yapıyor bu teklifi..
sözleşme yapıp oyunun ortasında madde ekleyip çıkarma yetkisi de varsa ben yokum..
de, kazanılmış haktır, garantidir.. sözleşme o günkü koşuldan sabittir.. hemen yarın gömeyim paranın yarısını..
x gün sonra koşullar patates olsa, adamlar direk beni kızartır.
yada bundan 3-4 yıl sonra ödemeler haksız diye mahkeme kararı çıkıp, paranın faiziyle geri iadesinin istenmeyeceği ne malum..
O iş sakat ağa… Dere geçilirken, at değiştirilmez..
Nas, faiz, dolar-euro, cari fazla, Çin değil Türk tipi vs… derken , sistem çöktü… Bu işten en karlı çıkan bankalar olacak sanırım… Ver TL faizini, riski hazine ve mb ye yükle.
-
-
Hadi şimdi bankalar dolar mevduata faiz vermiyor.. Yılın ikinci yarısında 1,5-2 puan faiz vermek zorunda kalacaklar… O iş ne olacak?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri