Kabine sonrasý Erdoðan açýklama yapýyor
Kabine sonrasý Erdoðan açýklama yapýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Ekonomi icin bazý kesimler yalanlarla milletimizin moralini bozmaya çalýþýyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Yurt dýþýndan Türk ekonomisine yönelik sinsi saldýrýlarýn önünü kestik
Erdoðan : Kur korumalý mevduat’a kýsa sürede 78 milyar TL’nin katýlým saðlanmasý vatandaþýmýzýn ülkesine olan güvenini gösteriyor
Erdoðan : Yeni ekonomik kararlar yarýn meclise sunuluyor
Erdoðan : Dogalgaz ve elektrikte uygulanan tarifler vatandaþýmýzýn lehine düzenlenmiþtir
Inanan var mi ?
Ben þunu anlamiyorum kur korumalý mevduat vatandaþýn TL ye mi guvendigini mi gosterir yoksa dolara mi guvendigini gösterir. Millet vadeli TL den geçti sonuçta [emoji2]
Yer Ýmleri