-
İstanbul Valiliği :
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-

Originally Posted by
BOSPOROS
Ben şahsen bu çocukları görünce , memleketimizin geleceğinden güven duyuyorum bak nasıl da yatırım yapmış , ayrıca ayakkabısını baglayamayacagi için adam tutmuş ve istihdamı artırmış olmalı ,
Allah sayılarını artırsın diyorum.
( iki fil daha verin olalım mecnun , aman hoca kurtar bizi fillerden )
-

Originally Posted by
MedwiG
İstanbul Valiliği :

Hikaye,ben 2.5 aydır İstanbuldayım ortalık bedevi ve yamaları kaynıyor,polis oralı bile değil,onlarınki laf olsun torba dolsun
-

Originally Posted by
Desidero74
Ben şahsen bu çocukları görünce , memleketimizin geleceğinden güven duyuyorum bak nasıl da yatırım yapmış , ayrıca ayakkabısını baglayamayacagi için adam tutmuş ve istihdamı artırmış olmalı ,
Allah sayılarını artırsın diyorum.
( iki fil daha verin olalım mecnun , aman hoca kurtar bizi fillerden )
Üstelik garibimlerin 22 milyarcık dolarcıkları varmış,ben yine cüzisini yazdım,26 diyenlerde var kaynak Hollanda
-

Originally Posted by
ALİBEYOĞLU
Onden yukleme yapmıslardır 9 ay 0 faiz....sonraki 3 ay için ise % 10 alıyorlar...ysklasıl yuzde 20 yi fıyata yedirmişlet...ytd
Tabloya bakarsan 12 ay taksitli secenek yalnizca %10 daha pahali
Bu bankalar delimi? Enflasyonun %60 dan fazla oldugu ulkede 12 ay fiyat farki nasil %10 oluyor?
-
FED faiz kararına saatler kala;
Şerro : 14,7731 ile kırmızı ve düşüş eğiliminde.
-
USD/TRY
14,7699
-0,0455
(-0,31%)
Bayram günleri bile devamlı merkez müdahale ediyordu,bu akşam fed faizi artırırsa ne olacak ?,fed artırırsa güçlü müdahale gelebilir,pusuda bekliyoruz...ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri