Erdoðan : Ne Ukrayna’dan ne Rusya’dan vazgeçmeyiz
Erdoðan : Ne Ukrayna’dan ne Rusya’dan vazgeçmeyiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Montrö bildirisine imza atan emekli amirallere gözaltý
https://www.google.com/amp/s/www.soz...i-6354220/amp/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Erdoðan : Bugün açýklanan veriler ekonomi programimizin baþarýyla yürüdüðüne iþaret ediyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Tüm dünyanýn krizi haline gelen enstelasyonu sorununu süratle çözmekte kararlýyýz . Ýnþallah yaz aylarýndan itibaren enflasyon sorununu önemli ölçüde kontrol altýna almýþ olacaðýz .
Erdoðan : Meskenlerde ve tarýmsal sulamada kullanilan Elektriðin %18 olan KDV’si %8’e düþürülmüþtür
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
FIFA ve UEFA, Rusya Milli Takýmý ve Rus kulüplerinin tüm organizasyonlardan men edildiðini açýkladý!
Yer Ýmleri