þu bilançoyu yollayýn da görelim battýnýz mý çýktýnýz mý?
serhan gençer!
kaçtýn kurtuldun!
kalsan ya alkolik olacaktýn, ya da pudra þekercisi...
sen yoksan ben de yokum hocam!
þu bilançoyu yollayýn da görelim battýnýz mý çýktýnýz mý?
serhan gençer!
kaçtýn kurtuldun!
kalsan ya alkolik olacaktýn, ya da pudra þekercisi...
sen yoksan ben de yokum hocam!
Akenerji Ýþletmeler ve Bakým Müdürlüðü görevini yürüten Güvenç Tekinalp, 1 Mayýs 2025 tarihi itibarýyla Þirketin tüm enerji üretim ve iþ saðlýðý ve güvenliði fonksiyonlarýndan sorumlu olmak üzere Üretim Direktörü olarak atandý.
<<<<<<<<<>>>>>>>>>
Þirketimizde Üretim Direktörü
olarak görevini yürütmekte olan Sayýn Güvenç Tekinalp, 11.08.2025 tarihi
itibariyle görevinden ayrýlmýþtýr.
Saygýlarýmýzla
<<<<<<>>>>>>
hayýrdýr ? daha karpuz keseceðidik!!!
Þirketimizin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Sn. Serhan Gençer'in, Þirketimizdeki Genel Müdürlük görevi ve Þirketimiz ve iþtirakleri nezdinde yürüttüðü Yönetim Kurulu Üyelikleri, 5 Mart 2025 tarihi itibarýyla sona ermiþtir. Bu görevlere yönelik atamalara dair KAP açýklamalarý, ayrýca yapýlacaktýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1401098
raif dinçkök hisse satmaya da baþladý...
belki de manevi ogluna hisse hediye etmistir. bunlarin cemaatinde oldukça yaygin bir uygulama;)
Oynayýn lan ortadaki sýçanlar.. Oynatýn g.tünüzü..Yoksa aç kalacaz..
Eðer "ortadaki Sýçan" durumuna düþmüþseniz, kendinizi "iðneli fýçýya" konmuþ gibi düþünün..
Yaptýðýnýz her hareket, Fýçýyý döndürecek, ve iðnelerin daha da batmasýna neden olacaktýr.
Dýþarda da fýçýyý tekmeleyenler..
Bir yanlýþlarýnda.. Fýçýdalar..
Etme bulma dünyasý iþte.. :=))
Son düzenleme : izmirli_hoca; 13-08-2025 saat: 14:06.
06/10/2021 DA 106.181 LOT 13,067 TL ile sýçanlarýn eline tutuþturulmuþ..(girdisi biliyorsun 0.57 tl ) ..imdi her verdiði aynen iade...
Ne demiþtik, satamýyorsan almayacaksýn, alamýyorsan satmayacaksýn, ortada sýçan oyununda..
Senin Rauf , sýçandan beter oluyor..
Akkuyu devreye girdiðinde, en az 80 tl olacak senin sýçanlarý kediler kovaladýðýnda..
Yer Ýmleri