Ýþ yatýrým 477.000 1.64 maliyetle alým yapmýþ. Ýlk yarým saatte 1.52 lere gelirse devamýnda yukarý hareket gelebilir. Yok ilk yarým saatte yukarý giderse sonraki saatlerde düþebilir.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþ yatýrým 477.000 1.64 maliyetle alým yapmýþ. Ýlk yarým saatte 1.52 lere gelirse devamýnda yukarý hareket gelebilir. Yok ilk yarým saatte yukarý giderse sonraki saatlerde düþebilir.
O yüzden düþüþle acarsa alým yapmayý düþünüyorum. Ýþ yatýrým hareket yaptiracaktir. Ytd...
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hisse yukarý trende girdi ama 1,45 tl de boþluk býrakmasý iyi olmadý...boþluk hissede baský uygulayacaktýr...bol þans hissede olanlara...1,62 tl üzeri kapanýþlarda 1,87-1,9 tl kýsa vade hedef olabilir...ytd
Bunun aynýsýný geçenki hareketinde de yaptýlar 1,32 den 1,40 gibi boþlukla açtýlar ve 1,63 lere kadar hýzlýca çýkartýp aðýr aðýr indirdiler.
Bugün yapýlan da geçenkinin neredeyse aynýsý diyebiliriz. 1,45 -1,46 kapanýþ varken -ki o da zorla olmuþtu-(1,46 dan iþlem bile görmemiþti Cuma akþamý) 1,55-1,56 gibi bir boþluklu açýlýþ yaptýlar . Sebebini tam bilemiyorum ama alan varsa pahalýya alsýn biz yavaþ yavaþ yedire yedire aþaðýlara kadar veriririz nasýl olsa düþüncesinde olabilirler. Þu ana kadar olan fiyat hareketleri de beni doðruluyor diyebiliriz.
Nihayetinde Yarýn kademeli olarak aþaðýya geleceði düþüncesindeyim.Eðer ki hýzlý yukarý açýlýþ olursa yine aþaðýya gelecektir. kaçarý yokBunu neredeyse garanti yada çantada keklik gibi gördüðüm için 1,60 lardan verdiklerimi rahatça geri alacaðým hatta belki bir kýsmýný 1,40 lara saklarým alýmlarýmýn.
Bu hissede gelen bir haber vs de olmadýðý gibi asla uçacak kacacak bir durum da yok çünkü..
Kardeþim Takaslara bakamadim. Piyasa eksi olunca güvenip almadým. Ama takipteyim... Alýnca foruma yazarým.
Yer Ýmleri