Bizde protesto ve eylem kültürü zaten yoktur ama millet iyice sindi !!!
Market etiketleri her gün değişiyor.
Afrika seviyesindeki maaşlarla Avrupa ayarında ürün almaya çalışıyoruz.
Yunanlılara ve Latin Amerikalılara hep gıpta etmişimdir.
Hiç değilse İspanyollar kadar olabilsek.
İspanyol kamyoncular, nakliyeciler gemileri yakmış.
Erdoğan: "Temel ihtiyaç maddelerinden olan deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi gibi ürünlerin KDV'sini yüzde 18'den yüzde 8'e indirme kararı aldık."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "Yeme içme hizmetlerinin tamamında KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
5'li çeteden 2'si (Limak, Mapa) İST paylarını diğer 2'sine satıyor. (Kalyon, Cengiz)
Çetenin 5. elemanı, İzmir belediyesi, Buca metrosu ihalesini vermedi diye mahkemeye başvurdu, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.
https://www.airporthaber.com/ahl-hab...ni-cikisi.html
İnşallah bu da olacak.
Londra'da, Moskova'da 4 - 5 havaalanı oluyorsa, İstanbul'da niye olmasın.
Londra mahkemelerini aşmanın yolu da bulunur.
Metro bağlantılı, cillop gibi merkezi havaalanı.
Doz azmis, oldurmek yerine muhtemelen korkutmak amacli diyorlar. Zehirlenenlerden bir tanesi de Tatar Milletvekili.
Kimin ne isine yarar boyle birsey yanliz bilemiyorum. Polonyum Putin oligarchlara mesaj mi verdi... yoksa Abrahamovich bakin Putin beni de zehirlemek istiyor diye gostermek istedi... Acayip acayp isler. Ne zaman biter bu savas acaba?
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Uzun Kuyruk Osman Uzun görevden alınarak yerine Mustafa Kayhan getirildi.
Yeni genel müdür, benim dönemimde kuyruklar kilometrelerce uzayacak diyerek vatandaşa müjdeyi verdi.
Hiç kimse en az 6 saat beklemeden ete kavuşamayacak diye sözlerini tamamladı.
Yer İmleri