Tarým ve Orman Bakaný Kiriþçi: Marmaris'teki orman yangýnýnda kaygýlandýracak olumsuz bir durum yok, yangýnda 4500 hektar alan zarar gördü
Tarým ve Orman Bakaný Kiriþçi: Marmaris'teki orman yangýnýnda kaygýlandýracak olumsuz bir durum yok, yangýnda 4500 hektar alan zarar gördü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar; Borsaya açýlmak için ,
27.50 TL den talep toplayan ve bugün baþvuru süresi biten kocaer çelik ( Korçelik) için ,Forum da sayfa açýlmamýþ,Katýlým da yok sanýrým..
Bu konuda yorum göremedim de..
herkes petrol fiyatlarýna bakarak neden benzin motorin düþmüyor diyor
dünyada doðalgazdaz %30 düþtü
kömür düþtü
kereste düþtü
demir çelik düþtü düþen en az % 20 düþtü demirde kerestede %50 yi geçti
üretici fiyatlarý,sanayi doðalgazý,elektrik niye düþmüyor diye hiç soran yok. Enflasyonu düþüreceksen önce bunlardan baþlayacaksýn, hiç bir düþüþ ne üreticiye ne tüketiciye yansýmýyor
sanayide kullanýlan doðalgaza 1 yýlda %600 zam yakan hükümet, düþüþü görmezden geliyor, zor düþer bu kafayla enflasyon
hektarla da donumle de ne oldugunu anlamak zor ciftci emlakci olmadiktan sonra.
m2 dedginde daha rahat anlasiliyor.
7km2 dediginde vay be suradan suraya kadar diye dusunuyorsun.
4500 hektar nedir mesela? Bir yuzme havuzu kadar mi? Bir stadyum kadar mi?
Kim icat etmisse bu acayip terimleri artik. ABD'den gelmistir kesin. Hicbir seyi hicbir seye uymuyor.
Þirketlere yaklaþýk 900 bin USD veya 800 bin EURO dan yukarý pozisyon almayýn uyarýsý, yoksa kredi alamazsýnýz deniyor..
Buradaki þirketler küçük ölçekli þirketler. (þirketlerin yabancý para nakdi varlýklarýnýn, en güncel finansal tablolarýna göre aktif toplamýndan veya son 1 yýllýk net satýþ hasýlatýndan büyük olanýnýn yüzde 10'unu aþmasý durumunda söz konusu þirketlere TL cinsinden yeni bir nakdi ticari kredi kullandýrýlmamasýna karar verildi) Yani þirketin aktif toplamý ya da son bir yýllýk net satýþ hasýlatý 150 milyon TL nýn altýnda ise TL cinsinden kredi kullandýrýlmayacakmýþ..
Üstelik kredi verilse bile, kredi faizlerinde herhangi bir indirim falan da yok.
Cingöz Recai hamleleri.. Ýþe yaramayacaðý pazartesi günü piyasalar açýlýnca ortaya çýkar.
Yer Ýmleri