Akabinde koydugum resimde S.S olayi ozetlemis. Bir daha okuyun. Buyuk ortak ne derse o olur. Begenmeyene de ayrilma fiyati verildi.
Soda'yi buyuten Sise'dir. Onu alip bunu alip hep Soda'nin icine soktu. Kromital'den tutun, 50 senelik cam elyafi kazanlarina kadar.
Bankalara gelince... bu gidise buyuk fonlarini malini vermesi normaldir. Verecekler ki yeni gelenler maliyet yapsin. Is Yatirim da o kadar destek atti (ben sirket oldugunu saniyorum).
HKTM
18 AÐUSTOS tahalka ýrzýndan beri bugüne kadar % 161 hisse baþýna deðer kazandý,tabii þirketin piyasa deðeride öyle..
kýyak iþ valla..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
#TCMB brüt döviz rezervleri haftalýk bazda 1,1 mlr$ azalarak 71,5 mlr$'a ve brüt altýn rezervleri 416 mln$ azalarak 40,8 mlr$'a geriledi. Böylelikle, toplam brüt rezervler 1,5 mlr$ düþüþle 112,2 mlr$ oldu. #IMF tanýmlý net rezervler 1,8 mlr$ düþüþle 13,9 mlr$a geriledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sevindirici bir haber.
Türk adýnýn geçtiði en eski anýt bulundu.
https://www.ntv.com.tr/galeri/n-life...%20al%C4%B1yor.
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiði sözleriyle halký kin ve düþmanlýða tahrik veya aþaðýlama suçundan gözaltýna alýnan þarkýcý Gülþen adliyeye sevk edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri