Dırşarıda hava sertti bizede vurdu fırtınası biraz sonra devreyi keser pardon yakar endex 3000'e doğru hızlan iniyor 30.80
Dırşarıda hava sertti bizede vurdu fırtınası biraz sonra devreyi keser pardon yakar endex 3000'e doğru hızlan iniyor 30.80
Son düzenleme : refaba; 29-09-2022 saat: 17:33.
Şimdi kekler bayağı satmıştır ufaktan toplama zamanı...ytd.
Mesela garanti 18,39'da duraklad1980 üstünden gelmişti,,bazılarını forumda uyarmıştım tehlike anında hızlan iner demiştim bana hadi moruk 30 garantisi var diye maytap geçmişlerdi,bu forumda değil başka forumdaydı 666 değildi bu sefer,iyi oluyor öylelerinden elinden almak![]()
Muahahaha. Kagit 6 ayda 6'dan 26 olmus kac tur donmusuz... Sen de forumlarda %3 inecek %5 cikacak...
Sen uyardiktan sonra bir 5 tavan daha koydular.
Garnatileri ben 17'den cok kaptirdim. Tutacaktim halbuki. Bir kismi da 22'den gitti.
Evet cok uyardiniz. Sen de izmut da hakliymissin refababa. Ama kimseye al demedik ki bir ayda 2'ye 3'e katlamis hisselerde. Kendimize sevindik.
Bu fiyatlar degisimle beraber komik kalacak yanliz. Daha mac bitmedi.
Aldin mi Garantilerini yoksa???
Borsa devre kesmedimi hisseler harici,anlamadım ben bu işi,var bir katakulli,neyse epey keklerinkini topladık,akıllansınlarda borsa neymiş öğrensinler,uyarımı bile es geçip bana laf çalıyorlardı,sadece bu forumda değil diğerlerindede öyleydi.
Boru hattı kullanılamaz halde ne savaşıymış bu ?
Memento mori
Endex 3050![]()
Yer İmleri