SKBNK bugün 1,76 gösterdi-5 neresi burasý neresi,zaten geldiði yer 1...bakalým buralarda tutunup tavanlarmý,yoksa yuvaya doðru yola devammý![]()
SKBNK bugün 1,76 gösterdi-5 neresi burasý neresi,zaten geldiði yer 1...bakalým buralarda tutunup tavanlarmý,yoksa yuvaya doðru yola devammý![]()
SARAY ýn günlük harcamasý 10 MÝLYON TL
SAYIÞTAY RAPORU
HALKTV , MEDYA MAHALLESÝ
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ticaret Bakanlýðý, berber, kuaför ve güzellik salonlarýnýn 1 Ekim'den itibaren haftanýn bir günü kapalý olmasý uygulamasýný 1 Ocak 2023'e erteledi- AA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Paradigma nedir?
Bu paradigmadan bakarsak
Bu bir paradigma dýr
Sizin paradigmanýza göre
Diyebilirmiyiz dersek neyi ifade etmiþ oluruz, google harici paradigm a nýn ne ifade ettiðini anlayabileceðim þekilde anlatacak bir byine ihtiyacým var lütfen. Bunu öðrenemezsem kendimi ömür boyu cahil hissedeceðim.
ÇANAK ANTEN le tv seyreden varmý..bende kanallarda eksilme oldu bu sabah.
iptv de ise normal görünüyor..
sizlerde nasýl durum
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Nasýl olsa iktidardalar,bütün eserler onlara ait,Dünyanýn merkez konumundayýz antik tarihi tarihi bakýmýndan,çoklarý mega servet deðerinde,bilalinde bu yönde çalýþmasý olduðunu biliyoruz,örneðin Tarsus kazýlarýnda,zaten orasý ironik bir vakaydý herþey gizli saklý yapýldý,olaya ABD ve Vatikanda dahil oluþtu,bunlar bilinenler peki bilinmeyenler,zaten o yüzden iktidardan düþmemek için direniyorlar,saða sola korku saliyorlar ele geçirdikleri yargý sistemi ile,valla þunu þurada belirteyim,ileride onlarýn yerinde olmak istemezdim
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...-disi-7389645/
Sayýþtay tespit etti: On binlerce tarihi eser kayýtlarda yok
On binlerce eserin sergilendiði ve muhafaza edildiði Ýstanbul ve Ankara'daki altý müzeyle ilgili çarpýcý tespit! Müzelerde bulunan tarihi eser ve objelerin tamamýnýn Milli Saraylar Ýdaresi Baþkanlýðý'nýn 2021 yýlý mali tablolarýnda yer almadýðý tespit edildi.
Sorunuzun cevabýndan önce bu videoyu izlemenizi öneririm.
https://www.youtube.com/watch?v=EJkT1HbLvNE
Keza VÝOB bir kumarhanedir. Uzak durmak gerekir.
Benim düþünceme göre; bistu 100 etkileyen kaðýtlar bankacýlýk sektörü olduðu bir gerçektir.
Yan tahtalarýn durumu farklýdýr. Vade sonlarýnda teminat tamamlama stresinden bunlarda etkilenir.
Böyle bir derdiniz yok ise, takip ettiðiniz , güvendiðiniz kaðýtlar alým için uygun zamandýr.(sanýrým sormak istediðiniz bu )
DÝP VE VE TEPE NOKTALAR ARAMAK acemilerin iþidir.
Yazdýklarým tavsiye niteliðinde deðildir. Þunu asla unutmayýn kimsenin size para kazandýrmak gibi bir derdi yoktur.
Yer Ýmleri