Muahahahaha. Hemen malzeme bulunca Ruskilere veristiriyorum. O yuzden atladim o resme.
Eee. Diktator isgal ettigi yerden elini cekene kadar bu boyle.
Zonguldak ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O fotoðrafta üstün Rus dehasý var
Aslýnda bakýnca herkes çözer
2 tane birbirine yakýn Gürcü kilisesi var
O sivri çatýlar onlarýn
Araya binayý ( iki kilise arasýna) Rus dikmiþ Enine bi bina dikiyon Kenar duvarlarýný kiliselere yaslýyon O devirde inþaat malzemesi bulmak dahi zor
Rus askerlerinin dinlence yatakhanesi olarak epey hizmet vermiþ olmalý o bina . Eskiden atlý piyadelerle gezinme esnasýnda
Ya Rus kiiiimmm , Dine kafa yormak kim))
Adamlar 2 yüzyýl evvel çözmüþ iþi
Adam altýyüzaltmýþaltý kadar salakmý
Kuþ uçmaz. Kervan geçmez yere kilise yapsýn
Hem de ilk kilisesini))
RUSLARIN DÝNLE ALAKASI OLMADIÐI SANISI
Sovyetler Birliði döneminde birçok Ortodoks Kilisesi’nin yýkýldýðý, dinamitlenerek yok edildiði veya farklý amaçlarla kullanýldýðý ülkede, SSCB’nin yýkýlmasýnýn ardýndan Ortodoks Kilisesi inþa etme seferberliði baþlatýldý. Rus yönetimi ile iþbirliði halinde, Tanrý’yý yüceltmek ve Hristiyan yaþamýný sürdürmek için görkemli binalara ihtiyaç duymayan Protestanlarý engelleyen Rus Ortodoks Kilisesi Patriði Kirill, Fransa’nýn Strasburg þehrinde yaptýrýlan Ortodoks kilisesinin açýlýþýnda basýna yaptýðý açýklamada Rusya’da günde ortalama üç kilise inþa edildiðini açýkladý. Patrik Kirill, “Ateizmle geçen yýllarýn ardýndan Rusya halký, Tanrýsýz hiç bir þey olmayacaðýný anladý. Tanrý olmaksýzýn mutlu hayat olmayacaðý için artýk her gün ortalama üç kilise inþa ediyoruz. Medeniyetin yüksek teknolojik geliþme döneminde bize, insanlarýn kendini Tanrý’ya yakýn hissedecekleri yerler lazým” dedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri