-
Türk Telekom’un toptan internet tarife fiyatlarına yüzde 67 oranında yaptığı zammın yürürlük tarihi 2 ay ertelendi. / NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Osuruğa zam gelmiş.
Hala enflasyonla mücadele ediyoruz diye yalanlarına devam ediyorlar.
Bunada algı diyorlar.
Yalancılar işte.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
EPDK tarafından yayımlanan karara göre, 2022 yılı Nisan-Haziran döneminde geçerli olacak iletim sistemi kullanıcılarını kapsayan faaliyet bazlı perakende tek zamanlı enerji bedeline önceki tarifeye kıyasla %32,61 oranında zam yapıldı / MontelForeks
-
-
2.İnönü Zaferinin 101. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü olmak üzere bir an icin hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
-

Originally Posted by
Red Hot Ryder
Cesaret ister tüm portföyü tr den bir hisseye bağlamak.
Butun portfoyum 2,000 liraydi. 35'e bolecek halim yoktu
Cok genctik.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri