-
-
REUTERS NEW YORK METROSUNDA SALDIRI
1 den fazla yaralı..
kesin ruslar yapmıştır
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Tcmb başkanı şahap kavcıoğlu, tim başkanı gülle ve ihracat temsilcileri ile bir araya geldi - bloomberg
ihracatçılar: şirketlerin ihracat gelirlerini tcmb’ye satma zorunluluğu %25’ten %40’a çıkarılıyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-
Tek isi sosis gibi bomba uretmek olanlar 2 aydir Mariupol'u bombaliyor. Bu yilanin basi niye kucukken ezilmemis ki acaba da boyle dunyanin her tarafinda elemani olan bir culta donusmus.
-
Amerika'nin verdigi Switchblade dronelari kullanilmaya baslamis. Ufacik ufacik seyleri veriyorlar, ne ise yarayacak ki.
-
Erdoğan:"Önceliğimiz en pahalı malın olmayan mal olduğu gerçeğinden hareketle vatandaşımızın temel ihtiyaç maddelerine kesintisiz, en uygun şartta erişimini sağlamak"
Erdoğan: "Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz."
Erdoğan:"Gelir artışına yönelik tedbirler yanında gereksiz paniklerin önüne geçecek, piyasayı sakinleştirecek, tamahkarları dizginleyecek düzenlemelere hız vereceğiz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
3520
hormonlu ilacli GDO lu antibiyotikli bu o yuzden cok ucuz
Acaba gercegi kac para?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-