Abd Nasdaq -4.80% ile Ocak 24’den bu yandaki en büyük düþüþü yaþýyor
Abd Nasdaq -4.80% ile Ocak 24’den bu yandaki en büyük düþüþü yaþýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye Ziraat Odalarý Birliði (TZOB) Genel Baþkaný Þemsi Bayraktar, nisan ayý üretici ile market arasýndaki fiyat farklýlýklarýný deðerlendirdi.
Bayraktar, nisan ayýnda üretici ile market arasýndaki fiyat farkýnýn en fazla yüzde 448,8 ile elmada görüldüðünü belirterek,
Elma %448
Salatalýk %401
Kabak %278
Karnabahar %272
Pýrasa %265
Mercimek %251
Patlýcan %241
Nohut %240
Üreticiden tüketiciye en KAZIK yol.
Ýlgili patronlara dava açýlmalý...
Nerden tutulursa tutulsun elde kalýr..
Memento mori
BUNLAR ARTIK HAYATIMIZDA SIRADAN HABERLER
Resmî Gazetede yayýnlanan biyogüvenlik kararlarýnda yer alan maddeye göre, beyaz et üretiminde hayvanlara verilen soya ve mýsýr yeminde genetiði deðiþtirilmiþ olanlarýn kullanýmýna izin çýktý.
Beyaz Et Sanayicileri ve Damýzlýkçýlarý Birliði Derneðinin (BESD-BÝR) baþvurusunun ardýndan Tarým ve Orman Bakanlýðý, genetiði deðiþtirilmiþ bazý mýsýr çeþitleri ve ürünlerinin hayvan yemlerinde kullanýlmasýný onayladý.
50'li yaþlarýma geldim diye, pislikleri, gelecek nesillerimize yapýlan kötülükleri görmezden mi geleyim ????
Beceremeyenler ölüyor.
Becerdiðini zannedenlere güvenenler ölüyor.
Bunlarýn hepsi aþaðýlýk.
Bunlara oy verenler de aþaðýlýk.
Sahte içkiden ölen her bir bireyin günahý, bu pisliklerin günah hanesine faiziyle birlikte yazýlsýn.
DEFOLUP GÝDÝP TÜRKÝYE'YÝ AKIÞINA BIRAKSALAR
Kruvaziyer Turizminin baþkenti Ege Port Kuþadasý Limanna Bahama Bayraklý Seabourn Encore, Marshall Islands bayraklý Sýrena, Bahama Bayraklý Star Prýde ve Norveç Bayraklý Výkýng SKY isimli 4 kruvaziyer gemisi ayný anda yanaþtý.
Not: Bayramda Kuþadasýndaydým. 18 TL ile
Basmane Selçuk Ýzban ile bedava.
Selçuk Kuþadasý dolmuþ ile.
KÝMÝNÝN PARASI KÝMÝNÝN DUASI
Costa Venezia Bodrum'a Yanaþtý.
Ýstanbul'dan yola çýkan Ýtalya bandýralý kruvaziyer Costa Venezia, Ýzmir'in ardýndan Bodrum Limaný'na geldi.
Gemide 1254 yolcu ve 1078 personel bulunduðu belirtildi.Akþam saatlerine kadar ilçede kalacak gemi daha sonra Santorini'ye devam edecek.
Yer Ýmleri