günaydýnlar
günaydýnlar
BU GÜN TAM BAÐIMSIZ TÜRKÝYE ÝSTEYENE KÝM KARÞI ÇIKAR?
Gecikmiþ olan iadeyi itibar derhal verilmelidir.
Karadeniz uþaðýsýn. Oflu sanýyorduk seni. Oflular delikanlý olur. Sen Oflu deðil Pofluymuþsun. Ümit Özdað'dan bu kadar mý korkuyorsun? Teröristlerin izletmen gereken adamlarý benim peþime takmadýn mý? Sen bu görevin bittiði zaman tutuklanacaksýn.
"ÝKÝMÝZDEN BÝRÝ ÖLENE KADAR BU ÝÞ DEVAM EDECEK"
Ýkimizden biri ölene kadar bu iþ devam edecek. Ya sen milletin önünde özür dilersin ya bu kavga sonuna kadar devam eder. Provokasyonlarý deneme. O provakasyonlarý senin burnuna týkarým. Süleyman Soylu'nun korkak olduðunu bütün Türkiye gördü, Ümit Özdað'ýn karþýsýna çýkamadý."
Bahçeli : Türkiye’miz maksadý bulanýk, meþrebi buruþuk, meselesi bunalým çýkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlýk bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaþa iklimine sokulmak istenmektedir. Kaldý ki dýþ tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okunmaktadýr.
Bahçeli : Sayýn Ýçiþleri Bakanýmýzýn ve Ýçiþleri Bakanlýðýmýzýn hedef alýnmasý, saat 11 randevusuyla bakanlýk çevresine yýðýnak yapýlmasý vaka-ý adiyeden bir olay þeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayaðý bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çýrpýnýþtýr.
Bahçeli : Baþta Ýçiþleri Bakanýmýz olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteði sonuna kadar arkalarýndadýr. Bu saygýn isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmiþse hepsini birden þiddetle kýnadýðýmýz ve kýnayacaðýmýz tartýþmasýzdýr.
Bahçeli : Biz herkesin ederini de, giderini de, ciðerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipariþ gayelerle Türk devletine cephe açýp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vataný heba ve heder ettirmeyiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri