Kira artýþlarýyla ilgili Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Murat Kurum baþkanlýðýnda bugün saat 19.00’da bir toplantý yapýlacak. Toplantýya Hazine ve Maliye Bakanlýðý ve Adalet Bakanlýðýndan üst düzeyde temsilcilere katýlacak.
Kira artýþlarýyla ilgili Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Murat Kurum baþkanlýðýnda bugün saat 19.00’da bir toplantý yapýlacak. Toplantýya Hazine ve Maliye Bakanlýðý ve Adalet Bakanlýðýndan üst düzeyde temsilcilere katýlacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Neyi görüþeceklermiþ,inþaat malzemeleri %300-400 artmýþ,çimento geçensene 20 tl idi,þimdi 70-80,inþaat iþleriylen uðraþtýðýmdan daire fiatlarýný geri çektim,anlaþtýðým müteahhitler,abi çok zor durumdayýz,temelden satýþ yaptýðýmýz fiatlarda hep zarar yazdýk,bunu ben sadece Giresun örneðinden veriyorum,ben müteahhit falan deðilim,sadece elimizdeki deðerli arazilere konut izini veriyorum,toprakta lazým insana,zaten oda bol bulunur bizde ormanýylan...Kiracýnýn derdinide bilirim çoðuna cüzi zam yaptým,geçmiþte arazilerimiz pek deðerli deðildi,þimdi þehir merkezlerinde kaldýðýnda deðerlendi![]()
sise baþlýðýnda muratertug nikli bir üye paylaþmýþ.Bence önemli bir paylaþým.
Naktiniz yoksa bile ;bono nedir tahvil nedir öðrenir, geçmiþte yaþananlarý hatýrlarsýnýz.
Okumak isteyenler için
https://twitter.com/beyazyakagiyer/s...arHBRyLmw&s=19
Hiç unutmam o dönemi binamý yükseltmiþtim sattýðým dövizlen,dolarý ortalama 4-7 arasý almýþ olup 39 göndermiþtim,o bonoya hiç bulaþmamýþtým o zaman...2001 krizide öyleydi limde yüklü döviz vardý kriz sonrasýda araba vs deðerlendirmiþtim,repo faizlerindede o dönem geç uyanmýþtým,el 1000 üstünde repo yaparken ben 500-850 arasý yapmýþtým,ama gece açýklanan mesut yýlmaz tarafýndan serbest kur beni kardan zarara uðratmýþtý,dolar 670'den 1250 olmuþtu...þimdiki durumu ise sadece takip ediyorum.
Adamlarin ustune de gidemiyorsun ki PKK konusunda.
Onlar da Hamas da terorist organizasyon, burosunu sen de actin diyebilir.
Var mi Hamas'a karsi bir arguman?
Msb : Milli Savunma Bakanlýðý (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çýkan çatýþmada 3 askerin þehit oldu, 4 asker de yaralandý.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ev sahipleri kiraladýklarý evlerin gelir vergilerini tam olarak ödüyorlarsa istedikleri fiyattan evlerini kiraya verebilirler. Bu konuyla ilgili devletin yapabileceði ne olabilir ki?
Ama bence iþin daha çok vergi mevzuatý tarafýnda incelenecek kýsmý emlakçýlardýr. Orada kayýt dýþý gelirin yüksek olduðunu düþünüyorum.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
kim kabartmýþ ?![]()
nasýl kabartmýþ ?
*** siyasete yaþ sýnýrý getirilsin...
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 24-05-2022 saat: 14:47.
Memento mori
Yer Ýmleri